Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Lidi, potrebuju radu nad zlato. Jak poradne!!!!!! vycitit predni sklo tak, aby na nem NEZUSTALY smouhy! Obcas mam pocit, ze je vzdycky lepsi koupit novy celni sklo Nedavno jsem ho lestil asi pul hodiny bavlnenym hadrem a sice to pomohlo, ale ted jsem na primym slunci koukal, ze tam stejne furt jsou smouhy... A smouhy na skle NESNASIM!!!! Mate nejaky prostredek, zpusob, techniku, jak vycistit sklo tak, aby bylo cisty a BEZE smouh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Já čistím sklo přípravkem na okno z drogérky a docela to funguje. Ale jestli máš sklo pojištění tak ho vyčisti kladivem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Pripravku na okna uz jsem vyzkousel asi 3 kamiony, takze tuhle radu si strc za klobouk jj, kladivo je univerzalni cistic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Já používám přípravek na okna CLIN s alkoholem / snad se to tak píše...má to každej Kaufland / a místo hadru klasickou dětskou bavlněnou plínu...a pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 aktívny čistič okien (pena) a papierové jednorazové obrusky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Taky jsem to řešil a sebral jsem doma ten CLIN jak zde padlo,na okna jako takový to je bomba,když to vystříkneš,je to jen pěna,takže to neteče,pár tahů a okno je čistý..a hlavně..nedělá to šmouhy. Mám pokovený okna,tam se klasickej iron atp. nechytal......tímhle obtáhnu celý auto za 10min jak z venku,tak zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No super...potvrzeno že CLIN funguje... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Taky potvrzuju v kombinaci s papírovýma utěrkama. Vždy bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Tak mam asi divny sklo At pouziju co pouziju, vzdycky smouhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 (editace) a nenosíš brejle při řízení? a máš ty šmouhatý? :-) Editováno: 22. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 neboooj nie si sam sme na tom rovnako, niektore skla uz sa daju cistit asi naozaj len kladivkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Martine, ma rada zni: Napust si do kybliku nejakej ten litrik vlazny vody, nebo teply a dej do ni primerene octa. Vznikne ti octova voda a vezmi bavlneny hadrik, jak zminujes a proste to s tim jednoduse umej a utri necim suchym. Nestalo by se mi, ze bych mel smouhy!!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Hmmmm, octova voda rikas.... To jsem jeste neslysel... Hmmmm, vyzkousim Ale jestli tam budou smouhy, tak dostanes BAN Mozna ta octova voda ale funguje jenom na octule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Já používám přípravek na okna CLIN s alkoholem / snad se to tak píše...má to každej Kaufland / a místo hadru klasickou dětskou bavlněnou plínu...a pohoda... Tak to máme stejný postup i pomůcky. Je to dobré,levné a účinné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Hmmmm, octova voda rikas.... To jsem jeste neslysel... Hmmmm, vyzkousim Ale jestli tam budou smouhy, tak dostanes BAN Mozna ta octova voda ale funguje jenom na octule tak Octova voda? Víš kde Oct prcuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Hmmmm, octova voda rikas.... To jsem jeste neslysel... Hmmmm, vyzkousim Ale jestli tam budou smouhy, tak dostanes BAN Mozna ta octova voda ale funguje jenom na octule V tom pripade dalsi rada: Kup si poradny auto, kde ta Oct-ova voda bude fungovat Ne fakt to zkus, prestanes se smat a potvrdis to dalsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Já používám jelenici, nejlépe přírodní a kyblík horké vody. Pokud je sklo hodně zamaštěné, tak nejdřív umýt náplní do ostřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nebo me napadl technicky benzin kdyz je hodne zamastene, take odmastuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Octová voda funguje dokonale-potvrzuju to!!! Funguje to perfektně i když jedu "předpisově" po dálnici a mám přední náraznik plný much. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Přiláním se k jelenici, ale vůbec nejlepší jsou starý noviny a iron a trochu si stím pohrát a neměl by bejt problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 souhlas, taky jelenice, je zajímavé, že co mám fólie na bočních a zadním okně, tak tyhle vůbec neřeším, pořád jsou čisté, nic se na nich nedrží - zevnitř , oproti přednímu bez fólie, jsem je jen párkrát otřel právě jelenicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Taky jsem měl ten pocit, že s foliema jsou boky ok, ale spíše to nevidíš tu špínu, schválně zkus jedno boční vzít Jardo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 staci pripravek na okna napr. okena, CLIN a NOVINY, obycejny noviny a neni zadna smouha...na hadry se vykaslat, neni nad noviny a hlavne Pravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Mám teď koupenou pěnu ve spreji od Škodovky a jednorázové kuchyňské ubrousky. Bez problému a bez šmouh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.