Publikováno Srpen 22, 200817 r Lidi, potrebuju radu nad zlato. Jak poradne!!!!!! vycitit predni sklo tak, aby na nem NEZUSTALY smouhy! Obcas mam pocit, ze je vzdycky lepsi koupit novy celni sklo Nedavno jsem ho lestil asi pul hodiny bavlnenym hadrem a sice to pomohlo, ale ted jsem na primym slunci koukal, ze tam stejne furt jsou smouhy... A smouhy na skle NESNASIM!!!! Mate nejaky prostredek, zpusob, techniku, jak vycistit sklo tak, aby bylo cisty a BEZE smouh?
Srpen 22, 200817 r Já čistím sklo přípravkem na okno z drogérky a docela to funguje. Ale jestli máš sklo pojištění tak ho vyčisti kladivem
Srpen 22, 200817 r Autor Pripravku na okna uz jsem vyzkousel asi 3 kamiony, takze tuhle radu si strc za klobouk jj, kladivo je univerzalni cistic
Srpen 22, 200817 r Já používám přípravek na okna CLIN s alkoholem / snad se to tak píše...má to každej Kaufland / a místo hadru klasickou dětskou bavlněnou plínu...a pohoda...
Srpen 22, 200817 r Taky jsem to řešil a sebral jsem doma ten CLIN jak zde padlo,na okna jako takový to je bomba,když to vystříkneš,je to jen pěna,takže to neteče,pár tahů a okno je čistý..a hlavně..nedělá to šmouhy. Mám pokovený okna,tam se klasickej iron atp. nechytal......tímhle obtáhnu celý auto za 10min jak z venku,tak zevnitř.
Srpen 22, 200817 r a nenosíš brejle při řízení? a máš ty šmouhatý? :-) Upraveno Srpen 22, 200817 r od Marek
Srpen 22, 200817 r neboooj nie si sam sme na tom rovnako, niektore skla uz sa daju cistit asi naozaj len kladivkom
Srpen 22, 200817 r Martine, ma rada zni: Napust si do kybliku nejakej ten litrik vlazny vody, nebo teply a dej do ni primerene octa. Vznikne ti octova voda a vezmi bavlneny hadrik, jak zminujes a proste to s tim jednoduse umej a utri necim suchym. Nestalo by se mi, ze bych mel smouhy!!! :palec2:
Srpen 22, 200817 r Autor Hmmmm, octova voda rikas.... To jsem jeste neslysel... Hmmmm, vyzkousim Ale jestli tam budou smouhy, tak dostanes BAN Mozna ta octova voda ale funguje jenom na octule
Srpen 22, 200817 r Já používám přípravek na okna CLIN s alkoholem / snad se to tak píše...má to každej Kaufland / a místo hadru klasickou dětskou bavlněnou plínu...a pohoda... Tak to máme stejný postup i pomůcky. Je to dobré,levné a účinné
Srpen 22, 200817 r Hmmmm, octova voda rikas.... To jsem jeste neslysel... Hmmmm, vyzkousim Ale jestli tam budou smouhy, tak dostanes BAN Mozna ta octova voda ale funguje jenom na octule tak Octova voda? Víš kde Oct prcuje?
Srpen 22, 200817 r Hmmmm, octova voda rikas.... To jsem jeste neslysel... Hmmmm, vyzkousim Ale jestli tam budou smouhy, tak dostanes BAN Mozna ta octova voda ale funguje jenom na octule V tom pripade dalsi rada: Kup si poradny auto, kde ta Oct-ova voda bude fungovat Ne fakt to zkus, prestanes se smat a potvrdis to dalsim
Srpen 22, 200817 r Já používám jelenici, nejlépe přírodní a kyblík horké vody. Pokud je sklo hodně zamaštěné, tak nejdřív umýt náplní do ostřikovačů.
Srpen 22, 200817 r Octová voda funguje dokonale-potvrzuju to!!! Funguje to perfektně i když jedu "předpisově" po dálnici a mám přední náraznik plný much.
Srpen 26, 200817 r Přiláním se k jelenici, ale vůbec nejlepší jsou starý noviny a iron a trochu si stím pohrát a neměl by bejt problém
Srpen 26, 200817 r souhlas, taky jelenice, je zajímavé, že co mám fólie na bočních a zadním okně, tak tyhle vůbec neřeším, pořád jsou čisté, nic se na nich nedrží - zevnitř , oproti přednímu bez fólie, jsem je jen párkrát otřel právě jelenicí
Srpen 26, 200817 r Taky jsem měl ten pocit, že s foliema jsou boky ok, ale spíše to nevidíš tu špínu, schválně zkus jedno boční vzít Jardo.
Srpen 27, 200817 r staci pripravek na okna napr. okena, CLIN a NOVINY, obycejny noviny a neni zadna smouha...na hadry se vykaslat, neni nad noviny a hlavne Pravo
Srpen 28, 200817 r Mám teď koupenou pěnu ve spreji od Škodovky a jednorázové kuchyňské ubrousky. Bez problému a bez šmouh.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.