olisoft Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Na poslednom obrazku v tom inzerate mas tu ledku. Inak je to italycar z TKS-ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 ta fotka čo je posledna tak to nielke ta ledka co ich amm na dennom svieteni ..to je ledka do palubovky na zmenu podsvietenia... inak napisem to ako laik... proste tie ledky čo tam mam su klasicke jak ked v zapalovačoch su len o nieco väčšie by som povedal... .viac vam nepomožem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Zdravim sehnal jsem si led pásky, ale nevím kudy to propojit. Jak to máte zapojené Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ja mam na rozdiel od teba homologovane ale to neni podstatne. Zapojil som to na pin 6 ovladaca svetiel ako je popisane napr tu http://www.skodaoctavia.cz/clanek/svetla-p...i-snadno-zdarma Aj cez poistku ako na obrazku... Kostra nad baterkou na svorke - polu,volny srob M6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 21. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Díky moc, zkusím to podle toho udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Otazne je ako to chces pouzivat. Podla toho navodu je to ako denne svetla,cize svietia solo. Ak napr by si chcel zaroven so stretavackami tak to musis inde zapojit....V tomto si sa nevyjadril akym sposobom to chces mat zapojene,ja som ti len poradil zapojenie denneho svietenia. Je to na Tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 24. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Nechtěl bych to mít jako denní světla tzn. chci to mít zapojené zvlášť,abych je mohl zapínat podle libosti. Takže asi na nějaký vypínač. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 já jsem si to udělaj jako MarťasRS, hodil jsem denní svícení do mlhovek a koupil H osram cool blue a paráda! S policií jsem neměl problém, tuto alternativu používám už min. 2 měsíce a zatím v pophodě a to se s policií potkávám nesčetněkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak už to mám zapojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 vypadá to doost dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuning1 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Ahoj pane, hoď prosím víc info. Docela o tom taky uvažuju . Díky Zdravím, ještě je nemám přidělaný / nebyl čas / ale koupil jsem je na : http://www.schon-tuning.cz/DENNI-SVICENI/ Vybral jsem si ty zaoblený, jdou pěkně schovat mezi mřížky... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 Prosím vás chalani,mě by zajímalo s jakou minimální svítivostí použít diody,na tohle denní svícení.........?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nojmi Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 zdravim, myslíte si .... že by se tam tohle taky hodilo, nechci tam mít nic ručně dělaného..... takovéto pásky mam i v autě jako podsvícení v prostoru pro nohy ..... a jdou skvělý..... tak co říkáte? http://www.puhy.cz/technika-pro-dum-byt-a-firmu-71/osvetleni-99/led-pasky-140/led-pasek-bily-12v-10mm-zality-vodeodolny-led-5050-10cm-1039.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 Prosím vás chalani,mě by zajímalo s jakou minimální svítivostí použít diody,na tohle denní svícení.........?díky Kup si homologované, jiné ti neprojdou přes technickou a i policajti vědí že na nich musí být LR a E. Vím to protože se mi na ně dívali asi 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 mam homologovane svietenie ale bohuzial mi z 12diod uz 3 odisli a 2 blikaju.. zatial ma policajti nezastavovali ale bojim sa toho ze ked si urobim nieco zaujimave ako sy vyzsie spominane tak ma rovno capnu. Neviete ako to je ked stym stretnem polisov? V SR ma minimalne ludi to denne svietenie a aj ked ma tak to je pripojene barbarsky. V cr to ma kazdy tak si stym snad nei su take problemy... ?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.