omegus Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Čaute hosši tak došel mi domů vag a kabel a chtěl jsem to na notasu vyzkoušet. Vag mám nainstalovaný, ale nejde se mi zaregistrovat pořád mi to háže nějakou chybu, abych nezapoměl tak mám na noťasu windows vistu a v tom bude asi ten zakopaný pes, nesetkal jste se stím někdo, a nemáte to už někdo nějak vykucené jak to na vistě spustit??? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Co nejdřív projít a zkusit tohle? - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37111&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Ok díky moc už to fičí. Sice jsem to tady hledal, ale nic jsem předtím nenašel tak dík. Jo a ještě nevíte jak ve vistách zaregistrovat program motordiag verzi 1.20 na xpčkách to jde normálně, ale mě to na noťasu nejde dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 tak nesetkal jste se stím nikdo?? Motordiag normálně najede ale nejde se mi zaregistrovat takže tam nejsou všechny funkce, nevíte někdo jak to vykutit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Aohoj kde jsi prosímtě sehnal ten Vag?a za kolik?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 No u mě to nebylo,ale jestli scháníš a chceš to se vším co je k tomu potřeba,tak není problem:-) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry752295 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.