standa245 Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Vážení,začala mi vytékat z prostoru pod nádržkou ostřikovače jeho náplň. Poraďte mi,prosím,jak se k těm spojům nejlěpe dostanu....S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Sundat přední nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa245 Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 (editace) Děkuji, tak to zkusím..Z odpovědi vidím,že jste měl 1,2/ 12V. Tu jsem teď koupil a překvapuje mě,jak pohodově motor ,,táhne"....... Editováno: 25. Srpen 2008, autor: standa245 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 nárazník, nebo jen odšroubovat podběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 sundanej jen podběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 tady dole i nárazník, takže podle toho co chceš tvořit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 (editace) nevite nekdo, jestli je ta mala 2L nadrzka normalne zamenitelna za velkou 4.5L ? Editováno: 2. Únor 2009, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Bez problemu tam das 4.5l, taky sem daval vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jestli on to ale nemyslel obracene . I to by slo, ale pokud mas ostriky svetel, pak neni kam dat cerpadlo svetel. Jinak podbeh netreba sundavat. Staci jen naraznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 myslel jsem mensi za vetsi, takze super .. jinak ostrik svetel nemam .. diky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 preci jen jeste jeden dotaz na znale .. cidlo hladiny vody, je zamenitelne ze 2L nadrzky? koupil jsem 4.5L i s motorkama, ale je bez cidla hladiny .. v etce to cidlo nejak nevidim .. v jakem miste na ty nadobce to cidlo je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 tak uz jsem to v etce dohledal, omlouvam se za zbytecnej dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Nejlepší přístup je když se sundá kolo a plastovej podběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Jak krasne jednoduche se k te nadrzce da dostat .. v tehle zime idelani vec ale ceka me to take.. ale trosku vise.. unik kapaliny za ridici jednotkou kdyz ji odendam je tam jen tapec.. z ktereho chcije voda.. takze si budu muset trosku poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara.kuchta Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Vážení,začala mi vytékat z prostoru pod nádržkou ostřikovače jeho náplň. Poraďte mi,prosím,jak se k těm spojům nejlěpe dostanu....S. K čerpadlu se dostanete po sundání předního levého kola a vyšrubování 4 šroubů v podběhu blatníku po levé ruce. Poté ho odehnete. Neulomí se to. a uvidíte čerpadlo s nádržkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 někdy se to chce mrknou na datum kdy byl dotaz zadán - myslím že od 25.srpna roku 2008 už dotyčnej nečeká na rady z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 i snaha se cení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.