Publikováno Srpen 25, 200817 r Vážení,začala mi vytékat z prostoru pod nádržkou ostřikovače jeho náplň. Poraďte mi,prosím,jak se k těm spojům nejlěpe dostanu....S.
Srpen 25, 200817 r Autor Děkuji, tak to zkusím..Z odpovědi vidím,že jste měl 1,2/ 12V. Tu jsem teď koupil a překvapuje mě,jak pohodově motor ,,táhne"....... Upraveno Srpen 25, 200817 r od standa245
Únor 2, 200916 r nevite nekdo, jestli je ta mala 2L nadrzka normalne zamenitelna za velkou 4.5L ? Upraveno Únor 2, 200916 r od gdanx
Únor 2, 200916 r Jestli on to ale nemyslel obracene . I to by slo, ale pokud mas ostriky svetel, pak neni kam dat cerpadlo svetel. Jinak podbeh netreba sundavat. Staci jen naraznik.
Únor 2, 200916 r myslel jsem mensi za vetsi, takze super .. jinak ostrik svetel nemam .. diky moc za info
Únor 11, 200916 r preci jen jeste jeden dotaz na znale .. cidlo hladiny vody, je zamenitelne ze 2L nadrzky? koupil jsem 4.5L i s motorkama, ale je bez cidla hladiny .. v etce to cidlo nejak nevidim .. v jakem miste na ty nadobce to cidlo je?
Březen 6, 201015 r Jak krasne jednoduche se k te nadrzce da dostat .. v tehle zime idelani vec ale ceka me to take.. ale trosku vise.. unik kapaliny za ridici jednotkou kdyz ji odendam je tam jen tapec.. z ktereho chcije voda.. takze si budu muset trosku poradit
Květen 7, 201015 r Vážení,začala mi vytékat z prostoru pod nádržkou ostřikovače jeho náplň. Poraďte mi,prosím,jak se k těm spojům nejlěpe dostanu....S. K čerpadlu se dostanete po sundání předního levého kola a vyšrubování 4 šroubů v podběhu blatníku po levé ruce. Poté ho odehnete. Neulomí se to. a uvidíte čerpadlo s nádržkou.
Květen 7, 201015 r někdy se to chce mrknou na datum kdy byl dotaz zadán - myslím že od 25.srpna roku 2008 už dotyčnej nečeká na rady z fora
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.