Achiles73 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Díky moc za reakci, právě těsnění víka jsem již vyměnil a stále tam kape ... je to jako by z toho plechu pod sklem, tak jsem myslel, zda-li je možné, aby někudy voda protékala okolo skla na ten plech ... Každopádně díky za tip, začínám shánět někoho, koho zavřu do kufru ... já se tam, bohužel, nevejdu ... Vyřešila se nějak voda stékající z hora ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 ahojte ak ma ešte niekto problém so zatekaním do kufra do tých bočných odkladacích priestorov ja som to vyriešil takto... lial som vodu na auto a v kufri som pekne videl kadiaľ tečie a tiekla cez tie spoje plechov... voda tam v malom množstve vyvierala....zobral som mamut lep a spoje som prelepil mamutom... odvtedy je pekne sucho...pre istotu som za tie bočne tapece dal igelit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Caute chalani, tak po velmi kratkej dobe co mam supa som sa dostal do klubu vodnikov... zatekalo mi na stranu spolujazdca, tak som hned omrkol forum a bolo to presne to co tu niektrori z Vas pisali: tieklo spod vnutorneho oblozenia (tapec) takze som to rozobral vytmelil a cakam co bude dal :-D rovno som precistil pod baterkou aj pod brzdovym valcom (nieje nutne smatrat tam rukou okolo motora staci ak odoberiete ten plech co je pod baterkou, drzi na troch 13 srubach) tu gumicku spod baterky som rovno vyhodil nech mam pokoj, tiez som rozobral vanicku pod pelovym filtrom to tesnenie uz bolo dobre nacate, nemal som vsak nahradne tak som to tam tiez poriadne natmelil a uvidim co to spravi. Diky moc chlapci za perfektne rady ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) C3avte hosaci mozno dakomu to pomoze Dneska rano som prisiel do supika zapnem kurenie a tu zrazu nejaky zvuk vo ventilaci ako ked sa prelieva ci zblnka voda autoa nie a nie kuri otvorim apolujazdcovu skrinku tj odkladaci priestor a hla vody aleluja takze natieklo cez pelovy filter az do vnutra takze som to rozobral vycistil vybral bordel pretesnil novim tesnenim a aj pre istotu som tam dal silikon este okolo ak dakomu pomoze tato rada budem aj aj rad Editováno: 24. Říjen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Chlape, nepřijde ti trošku mimo, založit toto téma s úplně stejným názvem a podobným problémem, když o řádek níž už jedno takové je??? Máš štěstí, že se tady v tom snažíš pomoci jiným, jinak bych to smáznul. Nejsi tady prvním dnem. Takže to spojuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 vsak hej aůle tu je nazorna ukzaka ako na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maybe25 Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Chlapci je to uplne primitivne .... Skodovka spravila nehoraznu blbost .... treba zhodit zadny naraznik + listy (vodiace) len stredovu a pod listou su take 2 diery velkosti 1 centa jedna je na pravej strane a druha na lavej v karoserii mozno tam este niekto najde stiahnutu a na vlasku prilepenu pasku v tvare ano 1 centa vyznam ziaden .... vycistit okolie odmastnit a zalepit velkym kuskom pasky.. ja som pouzil hrubu sivu pasku ... nieco podobne ako sa pouziva v americkych filmoch zalepit tie otvory... samozrejme vycistit sajrajt z list ja som ich komplet umyl .. + som vycistil aj karoseriu .... pod vodiacou listou .... a poradim vam este dajte dole vo vnutri auta umely tapacirou kde je ta chromova cast .... a vyfuknite s tamat vodu pod tym tapecirom su diery alebo otvory alebo ako to nazvat ...... urcite tam budete mat este vodu ... vyznacil som na obrazku kde asi priblizne su tie nestastne diery .... vela stastia ... ak niekto si nebude vediet rady napiste poradim .... EDIT: nasiel som real fotku .... Po tom ako mi zatieklo na stranu spolujazdca som mal par dni nocne mory, tak som predsa zhodil aj zadny naraznik a skontroloval tie male dierocky pod lištou, zistil som ze su zaslepene gumickami (pre istoru som ich este pretmelil), takze asi mam tiez vadny model kedze mi do kufra netecie a dufam ze ani nebude :-D Ale dik za dobry postreh ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Ahoj. Trošku změním téma. Před pár týdny (měsíci) jsem tu psal o zatékaní do dveří atd... Teďka mám už vše plně utěsněné a odzkoušené. JENŽE voda už neteče pod tepecem ve dveřích, ale při větším slejváku to nestačí odtekat z otvorů dveří u prahu... tam se to po čase nahromadí až k vrchu vnitřního těsnění a pak to sem tam přeteče dovnitř. Zatím nepozoruju mokro v autě atd, ale při otevření dneří vyteče voda. Chtěl jsem se zeptat, dájí se ty díry ve dveřích vyčistit a poté i někde u těch prahu, ať teče voda plynule ven na cestu ? Díky za info (problém u všech 4 dveří) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 To je docela divné, že se Ti tam ukládá tolik vody. Viděl bych problém spíš nahoře a to v těch gumách na spodku oken. Prostě Ti toho teče moc do dveří. I tak to ale nechápu, protože škvíra mezi dveřmi a prahem je fakt velká. nemáš tam nějaký ZK (zásah kutila)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Jo, teče tam vcelku dost vody (hlavně jak je trochu stažené okynko). Ale to už nevím jak vyřešit svépomocí. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) Zdravim, dnes pri luxovani jsem mel mokrej koberec za ridicem vzadu...nahodou nejaka rada?? Editováno: 11. Duben 2015, autor: and1.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Vysušit a příště upozornit pasažéry vzadu, aby nerozlévali podávané nápoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 No dik za radu ale je mi k ho....:-D zda se mi jako ny to bylo od fukaru ale nevim jak to mam rozebrat...neni mozny ze ze spoda auta neni neco pres co by to nateklo ?? Byl jsem v mycce a nechal jsem si umejt podvozek a snad od ty doby jsem to zpozoroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 To byla sranda... Pokud nemáš šíbr, tak to tam může zatékat přes stahovačku dveří. Shoď čalounění dveří a koukáš na stahovačku. Povol všech asi 10 šroubků kolem obvodu stahovačky. Stahovačka má po celém obvodě těsnění, které časem netěsní. Stačí vymáznout původní těsnění po celém obvodě silikonem a opět utáhnout - slikonem klidně nešetři. Poté si lehni pod otevřené dveře a zkontroluj odtokový otvor vespod dveří a ev.zprůchodni (prošťouchni) Druhou možností jsou klasicky ucpané odtokové kanálky vpředu. Ale to se projevuje vlhkostí i pod předním kobercem (vyklapnout boční práh a prostrčit pod koberec ruku) Určitě doporučuji vyčištění i odtokových kanálků vpředu (info v tomto tématu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Jinak vespod auta jsou v podlaze záslepky. Možná Ti nějaká chybí. Někteří kluci si je dokonce úmyslně vyndávají s úmyslem předejít vytopení komfortky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Taky mám mokro za řidičem po myčce a mám pocit že to tam teče jakoby že dveří, takže super návod SUPe, o víkendu na to asi vlitnu na tu stahovacku a dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
and1.cz Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Zaslepky jo aha koukam zlata skodovka :-D zacinam na to mit nervy ..... jinak diky za radu kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Doktorene: je dobrý mít po ruce i pár nových příchytek na tapec. Rady praskají. 3B0868243 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 OK, dobrá rada, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Zdravim vas Zacalo mi zatekat do supa. Ked dlhsie prsi mam mokro na koberci spolujazdca. dno kastliku je suche a ked dam ruku pod kastlik kde je osvetlenie nôh tak je tam asi molitan a je cely mokry...nehaka rada ako to rozobrat ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 Hned na první stránce je popsaný problém jaký máš a dále je i vyřešený... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) Zdar hoši. Hele mám přetěsné dveře (už od loňska) običejným průhledným silikonem, teďka po zime mi začal praskat. Doslechl jsem se že bych měl použít něco kvalitnějšího (ať to nemusím každoročně předělávat) od WURTH. Jenže teďka nastává otázka jaký ? Vím jen že černý, ale i tak jich je dost .... Co byste poradili ? http://tbtshop.cz/6178-lepidlo-tesneni-k-d-seda.htmlhttp://tbtshop.cz/6177-k-d-lepi-tesni-bila-kartuse.htmlhttp://www.motodilyhavirov.cz/naradi/4054-silikon-wurth-cerny-motorovy-250g.htmlhttps://kat.wuerth.cz/silikon-neutr-special-310ml-cerny-089252012-039-24/ Díky za radu Editováno: 5. Červen 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Je to defakto jedno, je to všechno na jedno brďo Prostě ať je to na motory a je to černý Já používám několik let od Bernera a Victor Reinz Editováno: 6. Červen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 no, takže silikon (obič za kilo) co mám rok ve dveřích jsou zbytečně vyhozené peníze a hlavně čas.... včera jsem tam dával nějáký ten černý sajrajt (je gumový a lepicí (přímo na střechy lodě at. název dodám později) a vypadá to hned jinak, ovšem zkušenost dodám koncem roku či příští rok zda pomohlo... Více můžete posoudit z fotek:PC - odrhavaní proběhlo jen prstama a šlo to krásně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Takže hoši, marná snaha. u spolujezdcových stále teče.. nechápu jak, ale teče.. Chci se zeptat, jaké je originální těsnění, nebo co bych tam měl hodit (za ten plech kde jsou stahovačky okno atd..).... Potom to dole projedu ještě tím DKáčkem dole. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.