Publikováno Srpen 27, 200817 r Čaues lidi, nemáte pls někdo zkušenosti s tím, jak sundat ze standardního nárazníku to černé lízátko? Rád bych ho hodil do laku, ale nerad bych tam něco nenávratně poničil:)) Pokud máte někdo rady, budu vděčný. Fotky by bodly ale ještě víc:))) Díky PS: nejedná se o sport paket:)
Srpen 28, 200817 r Sám jsem to sice nezkoušel sundavat, ale tohle ti možná poradí - fotka jak to vypadá z eshopu nahradních dílu:
Srpen 28, 200817 r Mrkni tady http://www.milotec.net/db/files/g776_509_ma_2.pdf Ale jde to hodne tezce. Montoval jsem si ten spoiler a daval jsem to dolu, kdyz jsem mel naraznik demontovany (nebyl demontovany kvuli spoileru ale kvuli mrizky od milotecu do narazniku) a slo to docela tezce a dokonce se mi nektere ty pracky i zacaly odtrhavat. Mozna jsem neprisel na to jak je presne vypacit ale vim ze to slo spatne
Srpen 29, 200817 r Jarede, máš někde tady fotku, jak to vypadá na autě? Zrovna tenhle spojler se mi moc líbí. sorry, už jsem foto našel. Je to moc pěkné! Upraveno Srpen 29, 200817 r od Nohab
Srpen 29, 200817 r Fotku jsem nasel na milotecu, ale spis by me zajimalo, jak to vypada na aute co bezne jezdi a ne na aute, dle meho nazoru, zprznenym od milotecu
Srpen 31, 200817 r Autor Tak ono je to nakonec docela snadné, dva šrouby a pak to trochu nasílím vytrhat:)
Srpen 31, 200817 r Jo v podstate jo akorat ja jak jsem to trhal tak se mi zacala trosku trhat i ta guma
Duben 27, 200916 r Uvazujem o prednom spojlery a zadnom difuzore na moju fabcu a tak by som sa chcel opytat na Vas nazor na predny spojler a difuzor od Milotecu ? Ci radsej ist do original spojlerov od Skody? Mne osobne sa origo kit od skodovky paci len sa mi zda trochu drahy. Neviete mi poradit nejaky internetovy obchod kde by som nieco take zohnal za pomerne dobry peniaz. Diky krasne za radu. Upraveno Duben 27, 200916 r od markoke
Duben 27, 200916 r kolik chce skodovka za ten original kit??? Upraveno Duben 27, 200916 r od Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Duben 28, 200916 r Ahoj, Škodovka ho má za 3050,- V přípravě na lakování (bez montáže,lepí se na původní a šroubuje) :-))
Duben 28, 200916 r a to je cena za predok+zadok alebo len predok/zadok ?? Sa mi to zda akosi malo za cely kit.
Duben 28, 200916 r No toto je cena len pre predny spojler. Pozeral som sa v ceniku skody za cely kit (preny spojler, difuzor, ozdobna koncovka vyfuku a stresny spojler) je cena cca 12 200 Kc + lakovanie + montaz. Ja asi pojdem do predneho spojleru od Milotecu (cca 2600 Kc) a difuzor od firmy Top-plast (1800 Kc). http://topplast.cz/?p=productsMore&iPr...dního-nárazníku. Upraveno Duben 28, 200916 r od markoke
Květen 13, 200916 r Tak přední spojler namontován a vypadá SUPER na combi modrá dynamic světlá výška se nesnížila - možná je i větší o to gumoplastový lízátko,který spojler nahradil. Montoval to Havex orig.servis a dělali první.....
Květen 14, 200916 r Tak teda jen takový orientační foto (na ulici z předu stálo auto tak to nešlo fotit) Zajímají mě Vaše názory,líbí ?
Květen 15, 200916 r mne sa strasne paci ten spojler ... resp cely styling kit skodovky ... milotec ma len lacny odvar toho ... a ta modra je tiez pekna na tom aute ... som taku este na fabke nevidel(nazivo) skoda ze to auticko nema nake aspon 16" alebo 17" ... Upraveno Květen 15, 200916 r od TheUnheard
Květen 21, 200916 r Díky za pochvalu - mě se líbí pořád víc (15" mi příjdou na rodinné auto na český silnice akorát - lepší pěkný 15" než o kameny osekaný kdovíjáký loukotě ) Upraveno Květen 22, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Květen 25, 200916 r Ako som uz v tejto sekcii spomynal, uvazoval som o montazi predneho spojleru - Milotec a zadneho difuzora od firmy TOPPLAST. Moja vizia sa stala pred nedavnom skutocnostou. Vid foto:(http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56720&st=0&gopid=1177005entry1177005).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.