Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaues lidi,

nemáte pls někdo zkušenosti s tím, jak sundat ze standardního nárazníku to černé lízátko? Rád bych ho hodil do laku, ale nerad bych tam něco nenávratně poničil:)) Pokud máte někdo rady, budu vděčný. Fotky by bodly ale ještě víc:)))

Díky

PS: nejedná se o sport paket:)

Sám jsem to sice nezkoušel sundavat, ale tohle ti možná poradí - fotka jak to vypadá z eshopu nahradních dílu:

post-5841-1219947438_thumb.jpg

lock.gif

To vypada, jako by to tam bylo jen zacvakany.

Mrkni tady http://www.milotec.net/db/files/g776_509_ma_2.pdf

Ale jde to hodne tezce. Montoval jsem si ten spoiler a daval jsem to dolu, kdyz jsem mel naraznik demontovany (nebyl demontovany kvuli spoileru ale kvuli mrizky od milotecu do narazniku) a slo to docela tezce a dokonce se mi nektere ty pracky i zacaly odtrhavat. Mozna jsem neprisel na to jak je presne vypacit ale vim ze to slo spatne

Jarede, máš někde tady fotku, jak to vypadá na autě? Zrovna tenhle spojler se mi moc líbí.

sorry, už jsem foto našel. Je to moc pěkné!

Upraveno od Nohab

Fotku jsem nasel na milotecu, ale spis by me zajimalo, jak to vypada na aute co bezne jezdi a ne na aute, dle meho nazoru, zprznenym od milotecu :feve:

• Autor

Tak ono je to nakonec docela snadné, dva šrouby a pak to trochu nasílím vytrhat:)

Jo v podstate jo akorat ja jak jsem to trhal tak se mi zacala trosku trhat i ta guma

• Autor

Jakou gumu máš na mysli?

No to cerne lizatko, je to z nejakeho gumoplastu

jj ja ho mam uz pekne podreny a uz OII sem kus taky urval.

• 7 měsíců později...

Uvazujem o prednom spojlery a zadnom difuzore na moju fabcu a tak by som sa chcel opytat na Vas nazor na predny spojler a difuzor od Milotecu ? Ci radsej ist do original spojlerov od Skody? Mne osobne sa origo kit od skodovky paci len sa mi zda trochu drahy. Neviete mi poradit nejaky internetovy obchod kde by som nieco take zohnal za pomerne dobry peniaz. Diky krasne za radu.

Upraveno od markoke

kolik chce skodovka za ten original kit???

Upraveno od Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

Ahoj, Škodovka ho má za 3050,- V přípravě na lakování (bez montáže,lepí se na původní a šroubuje) :-))

a to je cena za predok+zadok alebo len predok/zadok ?? Sa mi to zda akosi malo za cely kit.

No toto je cena len pre predny spojler.

Pozeral som sa v ceniku skody za cely kit (preny spojler, difuzor, ozdobna koncovka vyfuku a stresny spojler) je cena cca 12 200 Kc + lakovanie + montaz.

Ja asi pojdem do predneho spojleru od Milotecu (cca 2600 Kc) a difuzor od firmy Top-plast (1800 Kc). http://topplast.cz/?p=productsMore&iPr...dního-nárazníku.

Upraveno od markoke

• 2 týdny později...

Tak přední spojler namontován a vypadá SUPER ;) na combi modrá dynamic

světlá výška se nesnížila - možná je i větší o to gumoplastový lízátko,který spojler nahradil. Montoval to Havex orig.servis a dělali první.....

co tak to vyfotit ??

Tak teda jen takový orientační foto (na ulici z předu stálo auto tak to nešlo fotit)

Zajímají mě Vaše názory,líbí ? ;)

post-25487-1242289230_thumb.jpg

post-25487-1242289247_thumb.jpg

mne sa strasne paci ten spojler :palec2: ... resp cely styling kit skodovky ... milotec ma len lacny odvar toho ... a ta modra je tiez pekna na tom aute :) ... som taku este na fabke nevidel(nazivo) :)

skoda ze to auticko nema nake aspon 16" alebo 17" :) ...

Upraveno od TheUnheard

Díky za pochvalu - mě se líbí pořád víc kol5

(15" mi příjdou na rodinné auto na český silnice akorát - lepší pěkný 15" než o kameny osekaný kdovíjáký loukotě :palec2: )

Upraveno od Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

No tak tohle vypadá pěkně, je to podle mě lepší než to černý lízátko. :palec2:

Tak nikdo jiný neokoukne origo Styling ? .-)) To je samý "mlíkotec" a co tovární :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.