Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čaues lidi,

nemáte pls někdo zkušenosti s tím, jak sundat ze standardního nárazníku to černé lízátko? Rád bych ho hodil do laku, ale nerad bych tam něco nenávratně poničil:)) Pokud máte někdo rady, budu vděčný. Fotky by bodly ale ještě víc:)))

Díky

PS: nejedná se o sport paket:)

Vloženo (editace)

Jarede, máš někde tady fotku, jak to vypadá na autě? Zrovna tenhle spojler se mi moc líbí.

sorry, už jsem foto našel. Je to moc pěkné!

Editováno: , autor: Nohab
Vloženo

Fotku jsem nasel na milotecu, ale spis by me zajimalo, jak to vypada na aute co bezne jezdi a ne na aute, dle meho nazoru, zprznenym od milotecu :feve:

• o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Uvazujem o prednom spojlery a zadnom difuzore na moju fabcu a tak by som sa chcel opytat na Vas nazor na predny spojler a difuzor od Milotecu ? Ci radsej ist do original spojlerov od Skody? Mne osobne sa origo kit od skodovky paci len sa mi zda trochu drahy. Neviete mi poradit nejaky internetovy obchod kde by som nieco take zohnal za pomerne dobry peniaz. Diky krasne za radu.

Editováno: , autor: markoke
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak přední spojler namontován a vypadá SUPER ;) na combi modrá dynamic

světlá výška se nesnížila - možná je i větší o to gumoplastový lízátko,který spojler nahradil. Montoval to Havex orig.servis a dělali první.....

Vloženo (editace)

mne sa strasne paci ten spojler :palec2: ... resp cely styling kit skodovky ... milotec ma len lacny odvar toho ... a ta modra je tiez pekna na tom aute :) ... som taku este na fabke nevidel(nazivo) :)

skoda ze to auticko nema nake aspon 16" alebo 17" :) ...

Editováno: , autor: TheUnheard
Vloženo (editace)

Díky za pochvalu - mě se líbí pořád víc kol5

(15" mi příjdou na rodinné auto na český silnice akorát - lepší pěkný 15" než o kameny osekaný kdovíjáký loukotě :palec2: )

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...