Akrubek Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Čaues lidi, nemáte pls někdo zkušenosti s tím, jak sundat ze standardního nárazníku to černé lízátko? Rád bych ho hodil do laku, ale nerad bych tam něco nenávratně poničil:)) Pokud máte někdo rady, budu vděčný. Fotky by bodly ale ještě víc:))) Díky PS: nejedná se o sport paket:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Sám jsem to sice nezkoušel sundavat, ale tohle ti možná poradí - fotka jak to vypadá z eshopu nahradních dílu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 To vypada, jako by to tam bylo jen zacvakany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Mrkni tady http://www.milotec.net/db/files/g776_509_ma_2.pdf Ale jde to hodne tezce. Montoval jsem si ten spoiler a daval jsem to dolu, kdyz jsem mel naraznik demontovany (nebyl demontovany kvuli spoileru ale kvuli mrizky od milotecu do narazniku) a slo to docela tezce a dokonce se mi nektere ty pracky i zacaly odtrhavat. Mozna jsem neprisel na to jak je presne vypacit ale vim ze to slo spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) Jarede, máš někde tady fotku, jak to vypadá na autě? Zrovna tenhle spojler se mi moc líbí. sorry, už jsem foto našel. Je to moc pěkné! Editováno: 29. Srpen 2008, autor: Nohab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Fotku jsem nasel na milotecu, ale spis by me zajimalo, jak to vypada na aute co bezne jezdi a ne na aute, dle meho nazoru, zprznenym od milotecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 mrkni zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Tak ono je to nakonec docela snadné, dva šrouby a pak to trochu nasílím vytrhat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Jo v podstate jo akorat ja jak jsem to trhal tak se mi zacala trosku trhat i ta guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Jakou gumu máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No to cerne lizatko, je to z nejakeho gumoplastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 jj ja ho mam uz pekne podreny a uz OII sem kus taky urval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) Uvazujem o prednom spojlery a zadnom difuzore na moju fabcu a tak by som sa chcel opytat na Vas nazor na predny spojler a difuzor od Milotecu ? Ci radsej ist do original spojlerov od Skody? Mne osobne sa origo kit od skodovky paci len sa mi zda trochu drahy. Neviete mi poradit nejaky internetovy obchod kde by som nieco take zohnal za pomerne dobry peniaz. Diky krasne za radu. Editováno: 27. Duben 2009, autor: markoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) kolik chce skodovka za ten original kit??? Editováno: 27. Duben 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahoj, Škodovka ho má za 3050,- V přípravě na lakování (bez montáže,lepí se na původní a šroubuje) :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 a to je cena za predok+zadok alebo len predok/zadok ?? Sa mi to zda akosi malo za cely kit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) No toto je cena len pre predny spojler. Pozeral som sa v ceniku skody za cely kit (preny spojler, difuzor, ozdobna koncovka vyfuku a stresny spojler) je cena cca 12 200 Kc + lakovanie + montaz. Ja asi pojdem do predneho spojleru od Milotecu (cca 2600 Kc) a difuzor od firmy Top-plast (1800 Kc). http://topplast.cz/?p=productsMore&iPr...dního-nárazníku. Editováno: 28. Duben 2009, autor: markoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak přední spojler namontován a vypadá SUPER na combi modrá dynamic světlá výška se nesnížila - možná je i větší o to gumoplastový lízátko,který spojler nahradil. Montoval to Havex orig.servis a dělali první..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 co tak to vyfotit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak teda jen takový orientační foto (na ulici z předu stálo auto tak to nešlo fotit) Zajímají mě Vaše názory,líbí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheUnheard Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) mne sa strasne paci ten spojler ... resp cely styling kit skodovky ... milotec ma len lacny odvar toho ... a ta modra je tiez pekna na tom aute ... som taku este na fabke nevidel(nazivo) skoda ze to auticko nema nake aspon 16" alebo 17" ... Editováno: 15. Květen 2009, autor: TheUnheard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Díky za pochvalu - mě se líbí pořád víc (15" mi příjdou na rodinné auto na český silnice akorát - lepší pěkný 15" než o kameny osekaný kdovíjáký loukotě ) Editováno: 22. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ako som uz v tejto sekcii spomynal, uvazoval som o montazi predneho spojleru - Milotec a zadneho difuzora od firmy TOPPLAST. Moja vizia sa stala pred nedavnom skutocnostou. Vid foto:(http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56720&st=0&gopid=1177005entry1177005). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 No tak tohle vypadá pěkně, je to podle mě lepší než to černý lízátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak nikdo jiný neokoukne origo Styling ? .-)) To je samý "mlíkotec" a co tovární Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.