Dundee Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Doufám že to tu ještě není http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=14068 Snad to nebude takový trapas jako předešlý díl Editováno: 27. Srpen 2008, autor: Dundee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 vyzera to v poho....a stare osadenstvo z jednotky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 je to na mě moc americký, ale podívám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 vše po amerikánsku, ale nakonec by to mohl být pěkný film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 netušil jsem, že byla trojka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 joo vypada to jak jednicka to je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 netušil jsem, že byla trojka ... jj, Bylo Tokio Drift.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Nevypada to nejhur, uz nemaj ani na benal, meli si poridit TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 to víš, ty jejich hustokruto náklaďáčky v benzínu žerou 100/100, tak musej krást Už mi to připadá jako Knight Rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Hmm stará parta-to vypadá slibně. Snad to nebude taková pi**vina jako ta trojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 jojo asi tak..snad to bude lepší jak trojka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Vypadá to dobře, hlavně že je tam to původní herecké obsazení (to tomu dodá šmrnc), už se na to těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 tohle vypadá dobře, trojka byla hrůza, tak třeba tohle bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 To zas bude po našich silnicích lítat votuzidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.