radekkk Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Ahoj potřeboval bych pomoct koupil jsme tady z fora faceliftový lampy asi tak před třema mesíci ten dotyčnej mi řekl že jsou komplet tak jsem včera dokupoval věci na přestavbu RS a co jsem nezjistil ve světlech není ta zástrčka a ani natažený kabely s paticema na žárovky a v auto CB Plzeň mi řekli že to je součást lampy a že to je samostatně neprodejný.Co mám dělat??díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Asi tam nebudeš mít ani motorky, na Aukru se to občas prodává, když někomu praskne plast, tak se prohodí vnitřnosti, je to relativně levné. Zkus se s ním domluvit, případně nezapomeň na Blacklist. Upřímnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 právě že motorky tam jsou jen tam nejsou ty dráty s paticema a svorkovnice.Zkusím se podívat jestli to na aukru najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Nebo zajeť na vrakáč, tak to mít určitě budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 ahoj mam doma dve rozbite face lampy kabelaz v nich je....aj motorceky.....tak ak mas zaujem sa ozvy, urcite sa dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Ahoj, sháním do face světel držák na seřizování paraboly (celá lampa je ok, pouze na jedné straně je prasklý držák paraboly). Na vrakáčích se jsem se ptal, ale tam mají pouze celé lampy. Asi to je u obou světel stejné, ale já potřebuji do levého.Takže pokud u těch rozbitých světel máš ok ty držáky co se přez ně seřizuje parabola, tak bych měl zájem. Díky Editováno: 29. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 neviem aky drziak myslis zajtra sa na to pozriem ale ak myslis to co spaja motorcek s parabolou tak to mam prasknute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Čau to by byla paráda určitě bych to vzal kolik by jsi za to chtěl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) ahoj tak som ti to dnes vymotoval z tych svetiel....viz foto....je to z face lamp s hmlovkou.neviem ci mas aj ty s hmlovkou....cenu a sposob dopravy mi navrhni cez sz Editováno: 29. Srpen 2008, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Ahoj, sháním do face světel držák na seřizování paraboly (celá lampa je ok, pouze na jedné straně je prasklý držák paraboly). Na vrakáčích se jsem se ptal, ale tam mají pouze celé lampy. Asi to je u obou světel stejné, ale já potřebuji do levého.Takže pokud u těch rozbitých světel máš ok ty držáky co se přez ně seřizuje parabola, tak bych měl zájem. Díky mam tie dva drziaky ale ta cierna cast ktora je nasadena na tom čape a pripevnena srobom k parabole je na oboch prasknuta.... takze v nej ten cap nedrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 mam tie dva drziaky ale ta cierna cast ktora je nasadena na tom čape a pripevnena srobom k parabole je na oboch prasknuta.... takze v nej ten cap nedrzí Ještě se podrobněji podívám v které části to mám prasklý, ale myslim si že mám prasklou tu černou část co se šroubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Pro představu přikládám foto. Části které potřebuji jsou vyznačeny zeleně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 mno tak to biele ti mozem poslat ale to cierne mam ties ulomene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.