lubo_1 Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Nazdar páni. Pri výjazde z garáže chytám anténou o futra dverí. Je to dosť nepríjemný zvuk a mám obavu, že časom sa poškodí strecha. Anténa sa nedá sklopiť viac dozadu. Ako toto riešite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Antena preci musi jit sklopit. Pokud mas tak nizkou garaz, tak ji holt po kazde musis povolit a zklopit, nebo si na to misto, kde chytas prilep nejake material, kterej ji nebude odirat. Molitan, kuze, nebo tak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) Vráta som nemeral, ale mali by mať na výšku minimálne 190 cm. Neaký klzný material nepomôže, lebo pri cúvaní - keď je anténa šikmo dozadu, tak sa zahákne za futra dverí. Sklápať anténu hore dole sa mi zdá nepraktické. Nemáte lepšiu fintu. Myslel som skôr neaký kratší prut, alebo podobnú fintu. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 podívej se na foromenovo foto, má krátkou anténu, navíc v barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Jo takove ty barevne teleskopicke antenky a nebo tam nejak dal ploutev z BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Vráta som nemeral, ale mali by mať na výšku minimálne 190 cm. Neaký klzný material nepomôže, lebo pri cúvaní - keď je anténa šikmo dozadu, tak sa zahákne za futra dverí. Sklápať anténu hore dole sa mi zdá nepraktické. Nemáte lepšiu fintu. Myslel som skôr neaký kratší prut, alebo podobnú fintu. aha chapu. Tak pak jak psali kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) podívej se na foromenovo foto, má krátkou anténu, navíc v barvě Dík, ale neviem kam sa mám pozrieť.... prípadne nebol by link kde také antény rastú? Vďaka. Editováno: 29. Srpen 2008, autor: lubo_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 sekce Vase vozy, roomster, fotky milacku. a na predposledni strance v pulce je fotka. Kde to presne koupil nevim, ale na netu to nekde bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 http://www.tuningshop.cz/anteny/?departmen...Anteny|pageId:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo_1 Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) Vďaka potešil si ma. Asi vezmem toto http://www.tuningshop.cz/alu-stresni-antena-cerna-16cm.htm Editováno: 9. Říjen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Tu anténu jsem kupoval v Globusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 chci se zeptat: pokud namontuju nějakou jinou antenu (třeba z globusu - koukal jsem na ně a docela se mi zamlouvaj), nesníží to kvalitu příjmu radia? protože současná antena i radio(Dance) mi chytají signály, které na obyčejném radiu nechytím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) no já mám anténu z Globusu, krátkou, barevnou, a musím říct, že se signál trochu zhoršil. Asi jí brzo vyhodím a dám delší. Viz TADY, skoro ke konci stránky. Editováno: 3. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renďas Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Uvažuju ji zkrátit. Nedělal to někdo? Normálně bych ji stříhnul. Co vy? Taky mi chytá o futra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 mno to by to uz nechytlo uplne nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No je pravda, že ten příjem rádia je dost bída...ale je otázka, zda je to vinou rádia nebo antény:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 a proto tam nacpu cd s mp3 a mám na dlouho pokoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 přesně, mám tam 5Cd s MP3 a neřeším:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Ahoj, jak tu původní sundáte ? Mě ji i sklopenou nabere kartáč na myčce proti směru a pak vystřelí na spojler Někde jsem slyšel,že úplně povolit,zatlačit a škubnout ven..... ví někdo jak na to ??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No problem kterej tu řešíte z garáží - sklop tu anténu a je to ne ?? Když jí zklopim leží mi úplně na střeše ( pak nezavadíš ne?? ) S myčkou je jediné řešení , buď jí vyndat nebo tam nejezdit :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) Garáž jsme doma vyřešily tak,že od venkovního rantlu dveří je nataženej plast 50X100cm zaleži jak hluboku se do garáže vjíždí a ten nepustí antenu za futra a zustane lehce ohnutá,pří couvání se automaticky narovná. Alespilot-pokud chceš jezdit do myčky tak si ji vyměn za sundavací,já ji koupil asi za 200kč je uplně stejná jako ta nesundavací.Myslím,že se dávaly na Felicii nebo na Octavii.Ale dá se určo bez problému koupit. http://www.mh.cz/antena-aa-938.htm Editováno: 23. Únor 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Mycka je uplen v pohode. Proste ji jen sklopim a trochu utahnu, aby se nezvedla a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Tak to bude asi tím návodem - je tam upozornění,že po sklopení neutahovat ! Když jsem ji utahoval,tak mi ji kartáč ze zadu zvednul a pak praští do střešního spojleru. Vyzkouším ji nechat volnou podle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.