Přejít na obsah

F II anténa

lubo_1

Doporučené příspěvky

Vráta som nemeral, ale mali by mať na výšku minimálne 190 cm. Neaký klzný material nepomôže, lebo pri cúvaní - keď je anténa šikmo dozadu, tak sa zahákne za futra dverí. Sklápať anténu hore dole sa mi zdá nepraktické. Nemáte lepšiu fintu. Myslel som skôr neaký kratší prut, alebo podobnú fintu.

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vráta som nemeral, ale mali by mať na výšku minimálne 190 cm. Neaký klzný material nepomôže, lebo pri cúvaní - keď je anténa šikmo dozadu, tak sa zahákne za futra dverí. Sklápať anténu hore dole sa mi zdá nepraktické. Nemáte lepšiu fintu. Myslel som skôr neaký kratší prut, alebo podobnú fintu.

aha chapu. Tak pak jak psali kluci. :)

Odkaz ke komentáři

chci se zeptat: pokud namontuju nějakou jinou antenu (třeba z globusu - koukal jsem na ně a docela se mi zamlouvaj), nesníží to kvalitu příjmu radia? protože současná antena i radio(Dance) mi chytají signály, které na obyčejném radiu nechytím

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Garáž jsme doma vyřešily tak,že od venkovního rantlu dveří je nataženej plast 50X100cm zaleži jak hluboku se do garáže vjíždí a ten nepustí antenu za futra a zustane lehce ohnutá,pří couvání se automaticky narovná.

Alespilot-pokud chceš jezdit do myčky tak si ji vyměn za sundavací,já ji koupil asi za 200kč je uplně stejná jako ta nesundavací.Myslím,že se dávaly na Felicii nebo na Octavii.Ale dá se určo bez problému koupit.

http://www.mh.cz/antena-aa-938.htm

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...