DaniBobo Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) Čau dnes jsem zjistil že mám na své octavce 1.6 55kw prasklé výfukové svody. chci se zeptat jestli to někdo zkoušel zalepit nějakým dvousložkovým lepidlem -nebo je to blbost. nebo by šly zavařit? ma stim někdom zkušenost? nové v Prondu stojí skoro 7000kč to je fakt nářez. Předem díky za rady Editováno: 2. Září 2008, autor: DaniBobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Nech je od nějakýho šikovnýcho svářeče zavařit elektrodou na litinu a máš pokoj a bude to stát pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Ja je prodavam pro forum za 5750,- s dokladem, orig., nove, ale pokud to jde svarit, varil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shimpan Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 S jedním šikovným svářečem jsem mluvil, poradil mi, abych se na zavařování svodů vykašlal, neb ta přepálená litina za chvíli stejně praskne někde vedle sváru. Takže, babo raď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaniBobo Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tak díky moc za odpovědi ale ještě fakt nevim co stim udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Mno vařilo to tady na fóru víc lidí a pokud se to udělá dobře, tak to drží. Za zkoušku nic nedáš. Když tak koupíš stejně nové. 2 NoiseR: to je dobrá cena, že bych si koupil jedny do rezervy? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 U Tylla maj ted neoficialni akci na svody az po vlnovec ( na 1.6 55kw) za 2200,- nevim jestli ti to za tu castku prodaj ,normalne stoji 4500,- Ale jestli sezenes nejakou skoda mototechnu ktery od nich berou vyfuky tak mas sanci to u nich koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shimpan Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ja je prodavam pro forum za 5750,- s dokladem, orig., nove, ale pokud to jde svarit, varil bych -------------------- www.skoda-dily.cz - nové náhradní díly na vozy Škoda Našel jsem tam svody pro Felicii 1,6, č. 032.253.031 H, za 2.945 Kč. Jaký je rozdíl mezi těmito svody a svody pro Oktávku? Typ motoru je stejný (AEE), tak by snad neměl být problém s použitím na Oktávce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaniBobo Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Tak jsem to vyřešil tak, že jsem si svody včera nechal poslat z Car centra v Mladé Boleslavi za 5933kč a dokoupil těsnění. Dnes jsem to namontoval a Super!! už je to zas O.K. ale ta cena za kus litiny to je fakt strašný. Jo a na ty svody s tý Feldy jsem taky koukal, ale u Feldy je to trochu jiný- u motoru tam je to stejné, ale pak je to tam jinak nakroucený u tý příruby na výfuk- jinak ta cena by byla super, ale na Octávku to prostě nepásne. Tak díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Jsou ty svody na obrázku fakt na feldu? Mě se zdá, že u Feldy se výfukové potrubí sbíhalo jen do jedné trubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaniBobo Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Jsou ty svody na obrázku fakt na feldu? Mě se zdá, že u Feldy se výfukové potrubí sbíhalo jen do jedné trubky. jasne ty na obrázku jsou 100% na feldu 1.6 ale na octu nepásnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junglik Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak mam uplne ten samy problem, ale nejen to. Nevim jestli je to zpusobeny tou prasklinkou na svodu, nebo necim jinym...? Motor mi po nastartovani nedrzi otacky, jakoby nefungoval sytic. Po zahrati sice nechcipa, ale otacky zacnou kolisat mezi 500 - 700ot/min. Netusite co to muze mit na svedomi? Uz jsem to probiral se znamym ktery se v tom lehce vyzna a ten mi rekl ze pokud by to bylo lambda sondou, zvysila by se prudce spotreba - coz se u me nijak neprojevuje. Vim ze by bylo nejlepsi pichnout to na VAG, ale na to nemam zadne zname a davat to do servisu se mi zrovna moc nechce - az v pripade krajni nouze. Poradte prosim Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 mám 1.6 74 kW v pátek jedu se stejným problémem do servisu a uvidíme v jakém je to stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak mam uplne ten samy problem, ale nejen to. Nevim jestli je to zpusobeny tou prasklinkou na svodu, nebo necim jinym...? Motor mi po nastartovani nedrzi otacky, jakoby nefungoval sytic. Po zahrati sice nechcipa, ale otacky zacnou kolisat mezi 500 - 700ot/min. Netusite co to muze mit na svedomi? Uz jsem to probiral se znamym ktery se v tom lehce vyzna a ten mi rekl ze pokud by to bylo lambda sondou, zvysila by se prudce spotreba - coz se u me nijak neprojevuje. Vim ze by bylo nejlepsi pichnout to na VAG, ale na to nemam zadne zname a davat to do servisu se mi zrovna moc nechce - az v pripade krajni nouze. Poradte prosimHonza U tebe to spíš vypadá na škrtící klapku a nebo čidlo chladící kapaliny. Prvně bych zkusil toto a pak teprve svody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 takže je tam díra kluci mi to cel sundaj a znovu opět zpět navaří a opraví je tam prasklina jak prase.... v zimě při vysokých mrazech je to dost mazec se spotřebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rico88 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Kolisani otacek na 1.6 74kW jsem taky resil .... elektronika na skrtici klapce se odporoucela... ten poteciometr nebo co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.