Přejít na obsah

USB na original autoradiu?

Doporučené příspěvky

Tak mam jeden zajimavy poznatek. Zkousel jsem funkcnost flashdisku opet. Muzu rict,ze pracujou hodne rychle. Akorat jsme zjistil vadu na krase. Pristroj podporuje podslozky, ale kdyz jsem mel na flashce udelano vsech 6CD tak mi slo jen CD01,02,03... tak si rikam kurnik co to je, vzdyt tatkova flaska sla v poho na6CD. A ted jsem prijel domu,tak jsem to resil a zjistil jsem, ze nejspis bude problem tenhle. Pristroj jak vsem znamo zvlada 99souboru. A on podle me podporuje i ty podslozky,ale pocita je jako soubor. Takze dejme tomu.. mate udelane CD01, v nem podslozku Hity 2008 a v tehle podslozce mate 99songu, tak on to pocita jako 100 souboru dohromady a uz to nevezme. Ptz muj problem byl prave takovy. V prvnich 3 cd jsem mel hudbu bez podslozek a sly v pohode. v dalsich 3cd (CD04,05,06) jsem mel hodne podslozek(interpret a pak jeste nazev alba a pak az mp3) a tyhle 3cd uz nesly. Takze si myslim, ze tohle je ten problem. Jeste jsem teda nezkousel, jestli to pocita i ty podslozky jako soubor, ale nejspis jo, ptz ted jsem si udelal CD01 az CD06 bez podslozek a v kazde mam 99songu a hraje to vsechno v pohode. Kdyby se moje hypoteza potvrdila, tak nam nezbyva nic jineho,pokud chceme podlsozky, udelat vzdy podslozku a do ni uz dat jen 98songu.

Az budu vedet neco dalsiho, dam vedet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to teda byl vyzkouset. Vytvoril jsem na svoji 8Gb flashce slozku CD01 do ni udelal 10 podslozek a v kazde te podslozce 98pisnicek... a vysledek je takovy, ze to nejde..nehraje to

Ted uz mi zbyva jen vyresit problem s tou SDHC kartou, proste ji to blbe cte, coz me dost se*e, ptz jesi to neni vadnym kusem, tak to bude delat i dalsi, kterou pocitam dostanu kus za kus zitra pri reklamaci. Pochybuju, ze mi to vymeni za flashku...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to teda byl vyzkouset. Vytvoril jsem na svoji 8Gb flashce slozku CD01 do ni udelal 10 podslozek a v kazde te podslozce 98pisnicek... a vysledek je takovy, ze to nejde..nehraje to

Ted uz mi zbyva jen vyresit problem s tou SDHC kartou, proste ji to blbe cte, coz me dost se*e, ptz jesi to neni vadnym kusem, tak to bude delat i dalsi, kterou pocitam dostanu kus za kus zitra pri reklamaci. Pochybuju, ze mi to vymeni za flashku...

hmmm cece tak to jsem zvedav - takze 4GB SDHC karta blbne a 4GB flash je OK? pokud ano tak to je bud kartou nebo doopravdy tou cteckou, ze to poradne necte SDHC karty....

no nic kdyztak budem muset pouzit flash....

Odkaz ke komentáři

Jj, bud je to vadnym kusem karty nebo tim, ze ma ctecka problem s tema SDHC. No kdyztak si necham kartu do fotaku a poridim si flashku, jak jsem rikal, ty ceny jsou smesne:)

presne - me to ma dorazit dnes ci zitra tak hned namontim a uvidim-jinak je ale teda zvlastni, ze tam kde si mel souctem 99 slozek i souboru dohromady tak to chodi ze? to je na tom to divny a tam kde si mel 99 MP3 + nejaky ty adresare a dalo to souctem vic jak 99 tak uz to blbne....

PS -jestli to je teda tim...

zkus jeste udelat presnou kopii 4GB SDHC karty na 4GB USB Flash a testnout to..... to by odpovedelo asi na vse......

Odkaz ke komentáři

Tu kopii jsem uz zkousel predtim. Vcera jsem do auta lital snad 100x. Jak maly jarda. Furt jsem zkousel ruzne kombinace. Ale s pametovkou to melo vzdycky problem. Ikdyz jsem tam dal treba jen par pisnicek a to bez podslozek. Musel jsem vytahnout a znova ji tam vsunout a pak ji to uz treba nacetlo. Ale jak jsem treba nekam dojel, vypl motor a byl v obchode terba hodku, pak prisel, nastartoval, tak uz ji to nenacetlo. Kdyz to bylo treba jen 5min tak ji to nacetlo. Vyhoda te flashky je, ze fakt pracuje bez problemu. Ale bez problemu pracovala aji SD karta 1GB. nebyla SDHC ze, tak si to bude tim. Navic je super, ze si to pamatuje kde presne skoncilo prehravani, coz me dost stvalo u te pametovky, kdyz jsem ji musel vytahnout a zase davat zpet, to uz si pak nepamatovalo kde skoncilo prehravani.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes prikoupil tuto flashku, je tak malinka, ze nemuze nicemu vadit:) http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid...H400820120ALJF6

Navic pan prodavac mi rekl, ze ta rychlost zapisu co maji na strankach neni pravdiva, ze se rychlost pohybuje okolo 8mb/s a ze ji sam pouziva v aute. A mohu jen potvrdit, zapisuje mi to okolo tehle rychlosti

Odkaz ke komentáři

Mozna taky jeste by bylo dobre zminit, ze kdyz si date treba do CD01 mix ruznych pisnicek a seradite si je v pc treba podle delky trvani,aby nebyly za sebou podle nazvu, tak ten adapter v aute to stejne seradi podle nazvu a bude vam treba 4x za sebou hrat Robbie Williams. Tohle jde vyresit funkci mix, ale me to na Nexusu mixuje vsechny cd dohromady a to neni to, co bych zrovna chtel. Uz jsem se tu jednou ptal...Nevi nekdo jestli se da nejakym zpusobem nastavit fuknce random, ale aby to mixovalo jen jedno cd???

Odkaz ke komentáři

takze mix mixuje cd ... hm to taky neni vyhra ale ciz... ted si vem ze bys mel normalni changer a porad by to prehazovalo cd.... na pytel.... no nic tak poreseno takze otazka SDHC ci USB Flash je vyresena....

jeste se te optam kdyz treba v adresari CD01 budu mit ruzny interprety ale rozhazeny do slozek a podle jmena, jede to slozku po slozce podle jmena A-Z ?

dik

Odkaz ke komentáři

Ja jsem tam mel prave dva zemnici kabliky a nevedel jsem jestli je to ten jeden samy akorat vyvedeny do dvou dratku nebo co. Jeden mel vetsi ,,ocko" pro uchyceni a druhy mensi. Tak to mensi jsem primo dal k radiu,tzn, vysrouboval jeden sroubek a zase zasrouboval s ockem a to druhe vetsi ocko jsem dal dozadu za radio, jak je tam ten sroubek uprostred. Pomahal mi s tim kamos co dela elektro, tak snad je to okej.

Jinak odzkousel jsem pro tebe jeste jednou ty podslozky a hraje to jak jsem rikal. Pekne podle jmen podslozek, takze nejdrive slozku interpreta zacinaji na B a pak slozku interpreta zacinaji napr na F..

Preju uspesnou montaz. S flashkou to pracuje fakt bezchybne. Jsem stastny :prc:

Odkaz ke komentáři

jasan je to tam - jinak musim uznat ze s kartou to dela veci teda - nevim jestli to neni tim poctem slozek a souboru ale skace to obcas jak chce - i napise to zmatek a potom hlaska chyba menice.... s USB to nejdriv taky obcas neco udelalo co nema ale tak sem ji zformatoval a vytvoril nanovo ty slozky a ted to vypada ze OK - jeste se bude testovat ale snad ok - taky tu flash zkusim vic zaplnit a uvidime - jinak jsem taky zjistil, ze je dobry, kdyz tu flash tam strkas poprve tak je dobry chvilicku pockat nez se jakoby nacte - pokud flash nebyla vytazena tak jede hned ok a z mista kde skoncila - i v pulce songu....

Odkaz ke komentáři

jj pokracuje presne tam, kde skoncila.

Hod sem zitra nejaka fota.

Jinak jak jsem uz psal, chyba CD menice to napise, kdyz ses na to az moc rychlej, aspon me to tak prislo. Ale uz mi to dlouho nenapsalo. Jinak flashku mam zaplnenou na maximum a udelal jsem to pro jistotu tak, ze to mam bez podslozek.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...