Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to bude nějaká averze vůči ústeckejm, bo mojí Octavku z Islandu si taky nevyfotil a já abych doma vysvětloval, že nejsem na fotkách lol

Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. :smich:

ty vole :smich: , já tam lepil sobě, Matesovi, Foromenovi, Lewisovi, tak už jsem měl právo bejt unavenej :D

...

Tak to pak jo !!! :smich:

A Dakie jak byl rozběhnutej z pátku tak nahradil v sobotu Dastimu mladý hrábě a nebo žeby hlad ???

post-16545-1225123393_thumb.jpg

ne, chtěl vyběhat kocku a vláním za Dastíkem maskoval to, že se ještě motá :smich:

Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. :smich:

Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii

post-16545-1225123938_thumb.jpg

Upraveno od Hrábě Fernétti

Tak nevím jestli bych si od Tebe nechal lepit něco na auto ???

Jo a na besídku si vem struhadlo na ty loupáky lol

Jóó, tak takhle moc Tom dřel i když u klácy "dělal" podvozek lol, umí se k tomu holt postavit :smich:

PS: jaktože nemá rukavičky? :kuk:lol

Žeby je zničil v pátek jak předváděl "proč má traktor i přední náhon" ?!? Ale k tomu se postavil spíš naležato.

hrábě kecá, ale vysvětloval mi jak na to :p

Ale naštěstí neukazoval - ikdyž zemská přitažlivost je sviňa !!!

neukazoval snad nikdo :)

Né snad ale "určitě". To se v takový kose snad ani nedá !!!

No Bobika se ale nepochlubil, že u toho nalepování tam byla hádka...koukalo nás na to asi 5 a mates s bobíkem byli jediní, kteří si mysleli že to je rovně...zbytek tvrdil že to jde šejdrem....no jistě nebojte, zkáza to nebyla, Bobík nás s klidnou duší přesvědčil, že tomu vlastně vůbec nerozumíme

bodejť by jo, diktátor je tu někdo jinej :p

Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii

Husty Skajoun opet nezklamal mel to suverene jevic zapraseny <;o)) Fotka 51. zlata shara combi to je J0ska ?

Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej :kol-32:

ja jsem ten posledni kdo by ti neco vytykal a ty to vis.

Jasně, však já neprotestuju, jen objasňuju, aby si o mě někdo nemyslel něco špatnýho ;)

Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej :kol-32:

Tak ja jsem auto sice nalestil, ale to jen proto ze na ty moji barve je videt sebemensi spina. Tak jsem nechtel delat ostudu ;)

Tak to já mám štěstí, na té žluté se všechno ztratí :D

hlavne tie disky už si dal načierno nastriekať čo? ani si sa nepochválil :kol-98:

No jasně, Mára platil za komaxit, já to měl po známosti grátis :p

Bude to stačit jako důkaz toho že jsi tam byl ??? Nevím čím to, ale hódně z pátečního večera zůstane jenom v mysli - aspoň některým. A možná že je to i dobře !!!

Hrábě děkuju za fotečky !!!

Koukam, ale ze fatty se ma doma velmi dobre, co ho zena vykrmuje :p ty papule a spokojeny vyraz v obliceji mluvi za sebe ...

Skoda, ze sem nakonec nemohl prijet, priste se polepsim. Jinak jenom z fotek to vypadalo na velice pohodovou akci.

Hrábě děkuju za fotečky !!!

Není zač a příště začnu fotit hned od pátku ať se mě netřepe ruka ZIMOU a je jich víc !!!

Ty jo koukal jsem do galerie ... jeste ze jsem nalestil. Bejt foceny jako spindira to bych asi neprezil :D

Sundej si tu podložku zepředu, bude to hezčí :)

jj... podložka půjde dolů... tu spztku přišroubuju bo nalepím silikonem... :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.