stihacka Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 to bude nějaká averze vůči ústeckejm, bo mojí Octavku z Islandu si taky nevyfotil a já abych doma vysvětloval, že nejsem na fotkách Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ty vole , já tam lepil sobě, Matesovi, Foromenovi, Lewisovi, tak už jsem měl právo bejt unavenej ... Tak to pak jo !!! A Dakie jak byl rozběhnutej z pátku tak nahradil v sobotu Dastimu mladý hrábě a nebo žeby hlad ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ne, chtěl vyběhat kocku a vláním za Dastíkem maskoval to, že se ještě motá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii Editováno: 27. Říjen 2008, autor: Hrábě Fernétti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak nevím jestli bych si od Tebe nechal lepit něco na auto ??? Jo a na besídku si vem struhadlo na ty loupáky Jóó, tak takhle moc Tom dřel i když u klácy "dělal" podvozek , umí se k tomu holt postavit PS: jaktože nemá rukavičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Žeby je zničil v pátek jak předváděl "proč má traktor i přední náhon" ?!? Ale k tomu se postavil spíš naležato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 hrábě kecá, ale vysvětloval mi jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Ale naštěstí neukazoval - ikdyž zemská přitažlivost je sviňa !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 neukazoval snad nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Né snad ale "určitě". To se v takový kose snad ani nedá !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 No Bobika se ale nepochlubil, že u toho nalepování tam byla hádka...koukalo nás na to asi 5 a mates s bobíkem byli jediní, kteří si mysleli že to je rovně...zbytek tvrdil že to jde šejdrem....no jistě nebojte, zkáza to nebyla, Bobík nás s klidnou duší přesvědčil, že tomu vlastně vůbec nerozumíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 bodejť by jo, diktátor je tu někdo jinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii Husty Skajoun opet nezklamal mel to suverene jevic zapraseny <;o)) Fotka 51. zlata shara combi to je J0ska ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 ja jsem ten posledni kdo by ti neco vytykal a ty to vis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Jasně, však já neprotestuju, jen objasňuju, aby si o mě někdo nemyslel něco špatnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej Tak ja jsem auto sice nalestil, ale to jen proto ze na ty moji barve je videt sebemensi spina. Tak jsem nechtel delat ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Tak to já mám štěstí, na té žluté se všechno ztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 hlavne tie disky už si dal načierno nastriekať čo? ani si sa nepochválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 No jasně, Mára platil za komaxit, já to měl po známosti grátis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 Bude to stačit jako důkaz toho že jsi tam byl ??? Nevím čím to, ale hódně z pátečního večera zůstane jenom v mysli - aspoň některým. A možná že je to i dobře !!! Hrábě děkuju za fotečky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Koukam, ale ze fatty se ma doma velmi dobre, co ho zena vykrmuje ty papule a spokojeny vyraz v obliceji mluvi za sebe ... Skoda, ze sem nakonec nemohl prijet, priste se polepsim. Jinak jenom z fotek to vypadalo na velice pohodovou akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Hrábě děkuju za fotečky !!! Není zač a příště začnu fotit hned od pátku ať se mě netřepe ruka ZIMOU a je jich víc !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Ty jo koukal jsem do galerie ... jeste ze jsem nalestil. Bejt foceny jako spindira to bych asi neprezil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Sundej si tu podložku zepředu, bude to hezčí jj... podložka půjde dolů... tu spztku přišroubuju bo nalepím silikonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky