Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to bude nějaká averze vůči ústeckejm, bo mojí Octavku z Islandu si taky nevyfotil a já abych doma vysvětloval, že nejsem na fotkách lol

Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. :smich:

ty vole :smich: , já tam lepil sobě, Matesovi, Foromenovi, Lewisovi, tak už jsem měl právo bejt unavenej :D

...

Tak to pak jo !!! :smich:

A Dakie jak byl rozběhnutej z pátku tak nahradil v sobotu Dastimu mladý hrábě a nebo žeby hlad ???

post-16545-1225123393_thumb.jpg

ne, chtěl vyběhat kocku a vláním za Dastíkem maskoval to, že se ještě motá :smich:

Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. :smich:

Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii

post-16545-1225123938_thumb.jpg

Upraveno od Hrábě Fernétti

Tak nevím jestli bych si od Tebe nechal lepit něco na auto ???

Jo a na besídku si vem struhadlo na ty loupáky lol

Jóó, tak takhle moc Tom dřel i když u klácy "dělal" podvozek lol, umí se k tomu holt postavit :smich:

PS: jaktože nemá rukavičky? :kuk:lol

Žeby je zničil v pátek jak předváděl "proč má traktor i přední náhon" ?!? Ale k tomu se postavil spíš naležato.

hrábě kecá, ale vysvětloval mi jak na to :p

Ale naštěstí neukazoval - ikdyž zemská přitažlivost je sviňa !!!

neukazoval snad nikdo :)

Né snad ale "určitě". To se v takový kose snad ani nedá !!!

No Bobika se ale nepochlubil, že u toho nalepování tam byla hádka...koukalo nás na to asi 5 a mates s bobíkem byli jediní, kteří si mysleli že to je rovně...zbytek tvrdil že to jde šejdrem....no jistě nebojte, zkáza to nebyla, Bobík nás s klidnou duší přesvědčil, že tomu vlastně vůbec nerozumíme

bodejť by jo, diktátor je tu někdo jinej :p

Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii

Husty Skajoun opet nezklamal mel to suverene jevic zapraseny <;o)) Fotka 51. zlata shara combi to je J0ska ?

Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej :kol-32:

ja jsem ten posledni kdo by ti neco vytykal a ty to vis.

Jasně, však já neprotestuju, jen objasňuju, aby si o mě někdo nemyslel něco špatnýho ;)

Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej :kol-32:

Tak ja jsem auto sice nalestil, ale to jen proto ze na ty moji barve je videt sebemensi spina. Tak jsem nechtel delat ostudu ;)

Tak to já mám štěstí, na té žluté se všechno ztratí :D

hlavne tie disky už si dal načierno nastriekať čo? ani si sa nepochválil :kol-98:

No jasně, Mára platil za komaxit, já to měl po známosti grátis :p

Bude to stačit jako důkaz toho že jsi tam byl ??? Nevím čím to, ale hódně z pátečního večera zůstane jenom v mysli - aspoň některým. A možná že je to i dobře !!!

Hrábě děkuju za fotečky !!!

Koukam, ale ze fatty se ma doma velmi dobre, co ho zena vykrmuje :p ty papule a spokojeny vyraz v obliceji mluvi za sebe ...

Skoda, ze sem nakonec nemohl prijet, priste se polepsim. Jinak jenom z fotek to vypadalo na velice pohodovou akci.

Hrábě děkuju za fotečky !!!

Není zač a příště začnu fotit hned od pátku ať se mě netřepe ruka ZIMOU a je jich víc !!!

Ty jo koukal jsem do galerie ... jeste ze jsem nalestil. Bejt foceny jako spindira to bych asi neprezil :D

Sundej si tu podložku zepředu, bude to hezčí :)

jj... podložka půjde dolů... tu spztku přišroubuju bo nalepím silikonem... :)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.