Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
to bude nějaká averze vůči ústeckejm, bo mojí Octavku z Islandu si taky nevyfotil a já abych doma vysvětloval, že nejsem na fotkách lol

Ups, další. Za chvíli tu napíše někdo s bydlikem že tady nemá fotku. :smich:

Vloženo
Tak nevím jestli bych si od Tebe nechal lepit něco na auto ???

Jo a na besídku si vem struhadlo na ty loupáky lol

Jóó, tak takhle moc Tom dřel i když u klácy "dělal" podvozek lol, umí se k tomu holt postavit :smich:

PS: jaktože nemá rukavičky? :kuk:lol

Vloženo

No Bobika se ale nepochlubil, že u toho nalepování tam byla hádka...koukalo nás na to asi 5 a mates s bobíkem byli jediní, kteří si mysleli že to je rovně...zbytek tvrdil že to jde šejdrem....no jistě nebojte, zkáza to nebyla, Bobík nás s klidnou duší přesvědčil, že tomu vlastně vůbec nerozumíme

Vloženo
Tak to já se teda k nim taky připojím !!! Jinak něco málo z mýho FOŤÁKU !!! - nebo v galerii

Husty Skajoun opet nezklamal mel to suverene jevic zapraseny <;o)) Fotka 51. zlata shara combi to je J0ska ?

Vloženo

Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej :kol-32:

Vloženo
Já to chtěl umýt, ale když v pozvánce na houmpejdži se psalo, že žádný naleštěný auta se konat nemají a půjde čistě o zábavu, tak jsem tak učinil...tudíž jsem jen uposlechl rozkaz, nic víc v tom nehledej :kol-32:

Tak ja jsem auto sice nalestil, ale to jen proto ze na ty moji barve je videt sebemensi spina. Tak jsem nechtel delat ostudu ;)

Vloženo

Bude to stačit jako důkaz toho že jsi tam byl ??? Nevím čím to, ale hódně z pátečního večera zůstane jenom v mysli - aspoň některým. A možná že je to i dobře !!!

Hrábě děkuju za fotečky !!!

Vloženo

Koukam, ale ze fatty se ma doma velmi dobre, co ho zena vykrmuje :p ty papule a spokojeny vyraz v obliceji mluvi za sebe ...

Skoda, ze sem nakonec nemohl prijet, priste se polepsim. Jinak jenom z fotek to vypadalo na velice pohodovou akci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...