Zdenal C. Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 to bude spíš na iglů Snad nebude tak strasna zima, ale napadlo me ze jeste "lepsi" napad je spat ve spacaku v aute ... pro majitele kombajnu je to docela pohodlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Člověk jak to tu čte, tak mu je úplně líto, že musí o víkendu do práce, ach jo, další pohodový srázek o který přijdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Snad nebude tak strasna zima, ale napadlo me ze jeste "lepsi" napad je spat ve spacaku v aute ... pro majitele kombajnu je to docela pohodlne. chatka je pohodlnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 pšésně....chatka je super...jen pan správce mi ještě nenapsal ty podrobnější info co sliboval...Hrábě tobě už něco psal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zdovolením, já se zde také zapojím a pokud Vám to nebude vadit, přijel bych také v pátek. Ju??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 tak ja bych se tam taky mohl obevit a rad .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Já dorazím v sobotu ráno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 chatka je pohodlnější Spravnej chlap musi neco vydrzet takze ja se "obetuji" a budu spat "pod sirakem" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomastdi Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 (editace) Zdenal C - tak ty jsi taky docela troufalej ja ci troufnu rict ze bude v noci pekna kosa Editováno: 2. Říjen 2008, autor: tomastdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zdenal C - tak ty jsi taky docela troufalej ja ci troufnu rict ze bude v noci pekna kosa Tomas to mas ale podobne jako by si spal ve stanu ve spacaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 doufám, že bude teplo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 vorlíku, spolehni se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 No jo, taky jsem zvědav, kolik bude promile... TEDA STUPŇŮ, SAMOZŘEJMĚ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 bojím se, že promile bude víc než stupňů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 zdovolením, já se zde také zapojím a pokud Vám to nebude vadit, přijel bych také v pátek. Ju??? jen klidně doraž ...a v kolik to v pátek začne? Jinak jsem dneska kouknul do Světa Motorů a fešná sbírka modelů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Vidím to v pátek po té třetí a více info, bude v pondělí na Skodahome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Jedu taky, teda jestli mužu : to Dakie: Doufám že to zapijem minimálně jako v Doksech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Art_Car_Design: určitě jo další pohodovej srázek, žádný mladý jantaři "závodníci" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 chjo, škoda že nebudu moc nic popíjet. Budu muset večer odjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 tak to se určitě uvidíme, už se na Vás těším lidičky Aj my sa tešíme. Robino písal som ti OS ohladne lediek. Tak keď to pojde urobiť, dones mi ich prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 chatka objednána! budu kousek od pentadiuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 mě furt pan správce neposla ty slíbené bližší info, takže jen doufam, že nezapoměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 kua, tak mi přišla cenová nabídka na chatku, málem sem to nerozdejchal.. no doufám, že tam fakt bude topení, jinak na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 forward ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ol@afe, až budu doma, přepošlu už sem si to ráno stáhnul do Thunderbirdu, takže to nemám na serveru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky