Publikováno Září 9, 200817 r mám fabia 1,4mpi,při studeném startu a rozjezdu náhle spadnou otáčky a auto poskakuje jak staré škodovky.po cca dvaceti metrech jizdy vše v normálu.poradil by někdo prosím. Upraveno Září 9, 200817 r od ládínek01
Září 9, 200817 r mám fabia 1,4mpi,při studeném startu a rozjezdu náhle spadnou otáčky a auto poskakuje jak staré škodovky.po cca dvaceti metrech jizdy vše v normálu.poradil by někdo prosím. Dost často bývá závada v čidle teploty motoru.Cena čidla asi 250kč a výměna trvá 1/4hodiny.
Září 10, 200817 r ano, mam tu istu motorizaciu a tiez mi to robi to poskakovanie, tak na to zabralo tusim precistenie skrtiacej klapky, ale poskace si z casu na cas aj teraz ked nastartujem, tak necham chvilu volnobeh, ono si to trha s celym autom asi tak 2x a potom uz je klud, resp pockam kym na palubnom pc mam aktual spotrebu pri volnobehu, co ja viem staci pockat kym je tak okolo 2,0 a spravidla uz to ide OK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.