Přejít na obsah

Dá se tomu věřit ?!

Chadwick

Doporučené příspěvky

Vím že jsem ve špatném "chlívku" ale mě nejde jen se na to podívat. Ale někteří tady jste fakt profíci a váš názor mě zajímá. Nikdo přece nechceme ráno přijít k místu, kde jsme parkovali a místo by zelo prázdnotou. A adminovi se ještě jednou fakt omlouvám. Jen se mi jednalo o to jestli to jde, nebo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

opravdu blbost - to ve vsem jak magnet muze vytahnout tenkou tycku smerem nahoru a uz vubec kdyz je klicka odblokovana !!!

Dale opravdu ten dalkac k tv - to je infra - jinak dnes plovouci pres radio frek. - no to bylo ale video pro zasmani

Odkaz ke komentáři

zvonu bych taky veril. zkouseli jsme to rozpulenym tenisovym mickem a slo to. Opel Astra. Jen tomu ovladaci nejak neverim.

Ano tenisák šel ale na zámku který byl mimo kliku samostatně ve dveřích (v plechu) ale představ si tu kliku se zámkem v Golfu nebo octavii prostě VW a vysvětli mi jak kolem ní utěsníš ten zvon, podívej se ještě jednou na video... Dává ho přes půl kliky, takže asi blbost. ANO tenisák šel, ale jen u aut s pneumatickým centrálem!!!

Dálka na rádiový centrál - taky pěkná kravina IR měli starší Francouzi a věř že by ti asi sakra dlouho trvalo než by se ti povedlo chytnout frekvenci, zmáčknout všechny tlačítka najednou HAHAHA...

Možná bych věřil tý Fabii s tím análním kolíkem, je tam reálný předpoklad, že by zvedl západku. A možná i ta Felda, ale i se zkurvením elektroniky, takže nevím na co otevírat.

A magnet, sundej tapec a přilep magnet na táhlo a další kravinky, stačí základní znalost fyz.

Je to FAKE, ale pěkně udělaný.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...