LightHammer88 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Zdrávím mám takovej problém mám octavii 1,8T a zacala me nejak blbnout proste nejak nechce tahnout je to jako kdybych za sebou tahl auto na lane je to takovy cukani nevim co stim menil jsem vsechny filtry ale porad to stejne jeste me napadla vaha vzduchu ale nevím prosím o radu co by to mohlo delat....diagnostika bez vysledků nic nezjištěno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 a nějaký lepší popis najeté km rok atd???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 zacal bych diagnostikou a myslim ze to dela vaha vzduchu.. Nemuzes ji skusit na vymenu???? Nekde to tak delaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 A co třeba nějaká pochybná kvalita benzínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LightHammer88 Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Benzínem to urcite nebude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LightHammer88 Vloženo 12. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Jinak je to rok 2000 najeto 107 000km jeste zkusim asi tu vahu vzduchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ahoj nechcem zakladat novu temu..... Mam 1,8 T AGU a mam podobny problem . Auto najprv cukalo , dal som nove sviecky a uz necuka ale stale pri 4200 ot/min ako ked vypne turbo , proste prestane tahat. Dnes som dal novu vahu a nic , stale to iste . VAG pise cislo chyby 575 : tlak v sacim potrubi regulacni diference plnici tlak odchylka. Ma niekto radu kde hladat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 (editace) Toto píše VIS , koukni na to! Editováno: 13. Září 2008, autor: Mi-rek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LightHammer88 Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Zdarec tak jsem vymenil vahu a svicky a NIC!!!! Porad to skube uz nevim co stim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matusle Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Zdarec tak jsem vymenil vahu a svicky a NIC!!!! Porad to skube uz nevim co stim.... Ahoj , mam ten isty problem , ja som menil este snimac tlaku v sani , je to na airboxu. Stale mi to nejak netaha a to mam aj CHip. Na 4 a 5 stupni mi od 5200 ot/min prestane tahat. Nepozeral si hadice pri turbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 (editace) ETKA_3.doc Stejný problém jsem řešil víc jak rok. Už jsem to v nějakém tématu psal.Mě pomohlo při rozebrání a vyčištění škrtící klapky,tak hlavně vyčištění snímače teploty-katalogové číslo 058 905 379 a mám naprostý klid, v nejbližší době ho stejně asi vyměním za nový, protože ten odpor(nebo co to je) vypadal na první pohled,že už má lecos zasebou. Editováno: 7. Říjen 2008, autor: hawkehi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Taky tohle dělá jeden z ventilů, co ovládá westegate u turba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Taky tohle dělá jeden z ventilů, co ovládá westegate u turba... Kde ho najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.