Přejít na obsah

Kolik si mohu rici za notebook


Návštěvník

Doporučené příspěvky

Návštěvník

UMAX - 3 roky stary - 1.4 GHz - Celeron s 1 MB cache pameti, RAM DDR II - 512 MB, HDD 60GB, 15 LCD bez vad - vysoke rozliseni - 1400 x 1050, ctecka karet SD - MMC - MS, WIFI, DVD palicka, zvuk 7+1, baterka 30 minut, Grafika 128 MB, LAN 100Mb/s, Modem, 4x USB 2, PCMCIA, digitalni vystup audia SPDIF, port pro kameru - 1394, vystup na TV a monitor, bez skrabancu - nab.+prenos. origo taska

post-3876-1221321446_thumb.jpg

post-3876-1221321453_thumb.jpg

post-3876-1221321462_thumb.jpg

post-3876-1221321474_thumb.jpg

post-3876-1221321485_thumb.jpg

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

mrkal jsm a do tech 5000 kdyz clovek schani notase tak je to vesinou tak slaba sestava a stara - neco kolem 700 MHz a to ma vse stare - sdram, ani palicku to nema - kdy uz tak max 20 GB HD a pod - a to nemluvim o absenci ctecky karet a wifi a tak dale - nemuzu si pomoci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

na nove nemam, ale bral bych neco kolem tech 12 ticek - to uz ma pekne parametry.

Jinak jsem hledal jak v bazarech na seznamu tak aukro a take i na Atlasu a Bazos - docela se nekdy zasmeji za kolik to ty lidi prodavaji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Leda tomu hodit za 1200 kc lepsi HDD - asi tak tu 160 GB, pak ram - vydim to investici kolem 400kc za 1GB - pak bych ho nemusel prodavat - myslite ze tato investice bude zbytecna ? nebo prodat a koupit novej s lepsima parametrama ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamoska ted kupovala brutalni pilu! Notas ASUS, Duo core 2.6,HDD 300GB,Grafika Ati HD 325? ted nevim z hlavy 1G hyper memory,4G ram,17" WUXGA,samo snimac otisku prstu,Wifi,kamera a vsechny mozne co se do toho da dat a to vse za 36litru,no nadhera! Ja jsem kupoval notas,z ktereho ted pisu :) ,pred dvema rokama a to za 44tis,Asus A6J Duo core 1.8,HDD 100,Grafika Ati x1600 500mb hyper memory,1G v ramu,15" WXGA, s wifi, kamera,ctecka karet,Bluetooht,DVD,a vse co k tomu patri!No jde to dopredu takovym stylem az se mi dela zle!

A ted otazka kolik bych mohl chtit ted za ten svuj?

Editováno: , autor: Chossse
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle toho na co ten notebook využíváš. Pokud jsi pisatel office a brouzdání po netu,klidně přidej ram a HDD a vystaci ti bohate. Nainstaluj novy system,udrzuj ho par programama (TuneUp, SpyBot S-D, Ad-aware, NOD32) a mas po starostech. ale pokud si hrac nebo nejaky grafik,tak radeji notebook prodej,je tam slaba grafika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim si, ze nebude hned pryc, ale osobne bych ho zkusil kolem 6ti tisic a ve vysledku se stejne dostanes k peti. Pro mluvi ten displej, ostatni parametry nic moc, pokud nekdo shani velkej displej na beznou praci, myslim, ze by ho mohl vzit. Na druhou stranu nove notebooky dnes koupis i za 8.000 bez DPH a nemusime si povidat, ze na novy zaklad vykonostne ten tvuj nestaci, pripocti zaruku a dalsi a proste se to nevyplaci davat za nej 6 tisic. Hlavne bych ho spise inzeroval na serverech typu Aukro a Annonce + Sbazar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono ne každý používá notebook na baterku, jsou lidi, kteří ho mají stejně stále připojený...jinak, pokud na to nespěcháš, zkus dát cenu trochu vyšší, ale i podle mě je reálná kolem těch 5 tisíc, pokud je nepoškozen. Jak psal někdo z kolegů , jedniné, co by trochu lákalo, je ten displej, ale dneska ti ten displej s těmi bídnými ostatními parametry k ničemu není:( Asi bych šel do nového:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osobně si myslim, že nepůjde ani za 5 tis. Bohužel jsem nedávno taky plánoval prodávat notebook a to špičkový 13" typ s Mg tělem a C2D 1 GB RAM atd... a nejvyšší nabídka byla 10 tis... pořizovačka před rokem byla 32 tis. Jde o to, plno lidí si radši koupí nový. Nakonec jsem si ho nechal a dosud ho k plné spokojenosti užívám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...