Publikováno Září 14, 200816 r Kamarád chce nějaké SUV a uvažuje o těch,co jsem psal. Osobně se mi nejvíce líbí Kuga,potom Rav4,z Captivy mám divný pocit,i když jsem s ní jel a můžu říct opravdu super a Tiguan se mi moc nelíbí. Co vy?
Září 14, 200816 r Covece ja bych nevolil asi ani jedno... Vubec nevim, co bych v teto tride zvolil...
Září 14, 200816 r Autor právě.je jich v této třídě dost.Ale Kuga je pěkná-ale je to ford.Tiguan je podle mě předražený a design nic moc.Toyotu mají dva známí,cháli to dosti,ale přiznali že prostornost nic moc,ale Tiguan nebude větší
Září 14, 200816 r když jsem byl tuhle nechat vyměnit žárovku, tak jsem při čekání okukoval Kugu, bo se mi líbí a musím říct, že vevnitř je to překvapivě docela malé oproti Mondeu. Jinak co se motorů týče, tak já zatím s TDCi 2,0 96kW bez problémů a najeto 76tkm. Uvidíme až to bude mít víc, ale myslím, že tenhle motor už je odchytanej.
Září 14, 200816 r právě.je jich v této třídě dost.Ale Kuga je pěkná-ale je to ford.Tiguan je podle mě předražený a design nic moc.Toyotu mají dva známí,cháli to dosti,ale přiznali že prostornost nic moc,ale Tiguan nebude větší ono asi ve všech nebude toho místa přehršel
Září 14, 200816 r Já bych z toho co jsi napsal volil RAV 4..........jinak samo nejmenovaný favorit je Hummer H2 nebo H3
Září 14, 200816 r Autor ještě mě napadá Grand Vitara.jel jsem s ní.byl to sice 2,0 benál-motor na nic,neměl zátah,ale jinak spokojenost.Ta 1,9 tam pojede asi dobře
Září 14, 200816 r Autor Já bych taky šel do Kugy.jinak Tome ta cena je mimo,mrkni na Tip Cars nebo na Sauto
Září 14, 200816 r Cosby, já to kupoval v Bosporu a cena byla fakt super. Z původních skoro 900 vč. DPH jsem se dostal na 548 a nějaké drobné bez DPH. Skoro čtvrt mega sleva. Myslím, že by se s něma dalo i ještě dohodnout.
Září 14, 200816 r myslím, že podle toho jak se bude prodávat. A jelikož už jdou na slevy, tak se asimoc neprodává. Na nový Mondea nejdřív nedávali slevy žádný a docela dlouho se čekalo. Nevím jak teď.
Září 14, 200816 r Autor to sice jo.Ford na to není nic moc.Se podívej na ojetiny.Fordy padají ze všech nejvíce(skoro)
Září 14, 200816 r Jako s Vitarou bych počkal. Příde inovace na který se vyplatí počkat. Kotouče vzadu.Lepší intoš, vylepšenej palub. počítač atd. Akorát by bodnu nějakej motor se šestikvaltem. To je škoda a veliká si myslím jinak jistě nemá Vitara chybu. Ale s toho cos psal jednoznačně RAV4 a z větších Land Cruiser Prado. Ale ono třeba Sorento taky není zlé, ale myslím, že RAV 4.
Září 14, 200816 r Autor mi osobně se líbí i santa fe-samo že nová.má ji známý,najeto 87000 a absolutně bez poruch
Září 14, 200816 r to jasně, Mondeo kombi z roku 2005 koupíš za 250tis+/- a nové stálo katalogově +/-800. Jsem se včera koukal v bazaru. Pravda, byly to ještě předfaceliftové modely s TDDi, ale stejně v dieslu to padá strašně. V benzínu si naopak docela drží cenu. Ale já jsem rád, že jsem vzal to Mondeo a ne OII. A zatím nikde nic nevrže neklepe a jediná věc na záruku se mi vyklubaly urezlé žárovky osvětlení zadní SPZ(tekla tam voda ze zadního okna). Sám jsem zvědav jak to bude vypadat až to bude mít 2-3 tolik co teď, ale co jsem tak koukal na FMC, tak by s tímto motorem už neměly být problémy a to bylo asi tak jediný, co bylo na Mondeích špatně. Tak myslím, že Kuga by měla být O.K. taky. Jinak Ford se docela začal slušně zvedat ze sraček a prodeje jdou hodně nahoru. Nové Mondea nestačili vyrábět a jak teď, to nevím.
Září 14, 200816 r Jedna holčina co u nás dělá administrativu si koupila nějakej ofroad, teď nevím jestli Hyunday nebo Kia či co to je za asiata(snad Sportage nebo Tuson), mají to asi 2 roky, koupeno jako funglovka za nějakých cca 700 a hrozně si to chválí. Jen tak jsem na to tudle koukal, když jsme šli spolu na parkec a ten introš nevypadal zas tak hrozně. Čekal bych to horší. Jen já pořád těm šikmookejm krom Toyotya Mazdy nevěřím. Upraveno Září 14, 200816 r od TomasB
Září 14, 200816 r No designove asi fakt jenom ta Kuga,ostatni nemuzu posoudit nesedel jsem ani v jednom!
Září 15, 200816 r No já sem se nedávno svezl s autem Citroën C-Crosser a bylo to pěkné svezeníčko. Jinak designově to je velmi pěkné auto.
Září 15, 200816 r Autor chce něco menšího. Jinak Citroen,Outlander a myslím Peugeot je ve stejné třídě-skoro stejný interiét a tedy nic moc.I v Autosalóně na primě to vyčítali. Co se týče té Santa-Fe tak ta se mi osobně dost líbí,ale ten interiér ne-neodpovídá to podle mě danému autu-dal bych ho někde o třídu níže Upraveno Září 15, 200816 r od cosby
Září 15, 200816 r Asi tak nějak.Santa - Fe ten intoš by mohl bejt lepší. Celkové to zpracování by neškodilo vylepšít. Ono to Sorento je zvenku hezké auto a intoš by mohl bejt taky o něco lepší. A přesně jak píšeš, Citroen, Peugeot, naprosto to samé a ještěk stejně mají pohony od outlendera čili to už bych si koupil Outlendera je to vše stejně stejný akorát značka. Třeba Nissan X-Trail má neuvěřitelně bezkonkurenční pohon 4x4. Ten fakt jak kdyby předvídal. Je vidět, že Japonci 4x4 umí a nikdo se jim nemůže rovnat. Řekl bych, že při koupi 4x4 od Japonců nemůže nikdo prohloupit, jak kvalitou, tak zpracováním a celkovým vzhledem.
Září 15, 200816 r Jedna holčina co u nás dělá administrativu si koupila nějakej ofroad, teď nevím jestli Hyunday nebo Kia či co to je za asiata(snad Sportage nebo Tuson), mají to asi 2 roky, koupeno jako funglovka za nějakých cca 700 a hrozně si to chválí. Jen tak jsem na to tudle koukal, když jsme šli spolu na parkec a ten introš nevypadal zas tak hrozně. Čekal bych to horší. Jen já pořád těm šikmookejm krom Toyotya Mazdy nevěřím. tak jsem dneska koukal a má to Tusona
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.