Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kotouče i třmeny jsou skoro nový, vzadu při 285 tis. km nový bubny (starý měly ovalitu), pakny i prasátka. Prasátka obě měněny ještě následně, trošku tekly).

Takže tady cesta bohužel nevede.

Vloženo

Jak tady koukám, tak má moje okta ještě tak 200 ti. km života před sebou.

Vážně uvažuju o LPG a to se už vyplatí, najedu cca 15 ti. ročně.....

Poradte prosím, mám do toho jít ???

post-42179-0-00207800-1294551495_thumb.j

Vloženo

Octavia 1.6 55kw najeto 230km za 13let stav dobrej za ty roky sem měnil jenom drobnosti nikdy mě nenechala na cestě vždy dovezla domu :palec2: . Po 12 letech mě upadl výfuk tak sem ho hodil do kufru a hura domu to byl zvuk ;)

Vloženo

octavia 1.6 75kW k dnešnimu dni najeto poctivých 280 tis. km. Trošku papka olej ale jinak pohoda.

Jestli mi vydrží jak tobě 400tis tak super.Dělal jsi nějakou repasy motoru nebo převodovky?

Vloženo

No právě že jezdím uplně stejnou 1.6 75kW služební, jedna z prvních po inovaci r. 01 a taky papká olej, tak 2l na 15ti. km a má najeto 250ti.

Furt váhám LPG ano či rači né. Hodlám si nechat tu svou oktu tak 5 roku max. Dávám ji olej 5w40 a o taky si veme, zatím jen 0,4l za 15ti. jinak zatím naprostá spokojenost a spolehlivost.....

Má tady někdo na tomhle motoru LPG?

Vloženo

ja daval LPG (ale do 55kW) az skoro ve 200.000km, od te doby najeto 40.000km a rekl bych, ze se to vyplati, je to uspora nezavisle na cenach 0.5Kc / km

takze to mam za ten rok uz skoro zaplacene...

pokud je auto v dobrem stavu, tak bych se toho nebal...

jen pozor na uplatneni zaruky, vetsinou je uvedeno v manualu k LPG zarizeni, ze se doporucuje jej montovat do max 4-letych aut

nebo do aut ve spickovem stavu !!! pokud tomu tak neni, tak pak nelze v plne vysi uplatnovat zaruku... !!!

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak mame tu statisticku temu nejaky cas a presiel som si vsetky prispevky a zostavil som taku malu hitparadu kto tu ma najviac km... :)

1.David Melicharik 412 000km

2.olgojchorcoj 367 322km

3.malyhonza 366 666km

4.juro sdi 336 450km

5.tomasskodaoctavia 335 000km

:palec2:

• o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...