joachimdarmo Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Mozem sa spytat kde je to v okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 tak tak...hokus pokus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manco Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 rad by som sa spytal, ci pri spadnutych rucickach vam ukazuje PP tiez haluzne hodnoty spotreby a ci funguje pocitadlo km. Moj sa totiz tvari, ze stojim... Juro PS: uz nech to mam na poriadku, lebo ma trafi z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joachimdarmo Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus Asi budes mat nakoniec pravdu. Preletujem to a bude pokoj. Myslel som si , ze tu na fore najdem niekedy aj radu. Vies co chcem povedat. Napr. vdaka Mefistovi som opravil zamky na dverach. A vsetko je ok. Cez weekend idem do toho. Zdař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metal Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus Asi budes mat nakoniec pravdu. Preletujem to a bude pokoj. Myslel som si , ze tu na fore najdem niekedy aj radu. Vies co chcem povedat. Napr. vdaka Mefistovi som opravil zamky na dverach. A vsetko je ok. Cez weekend idem do toho. Zdař. Ahoj opravuju tenhle problém padajících ruček i jíné problémy s budíkama na počkání se zárukou, cena 1500 NEBO nové tj. na dohodě 606915041; c.u.o.r.e@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dziro Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 zdravim všechny co maj problémy z budíkama, kterým padaj ručičky. měl jsem ten samej problém. dělá to jeden chlápek u prahy za 1500,- na počkání a je to ok. kdo bude mít zájem, tak napište na mail dziro.j@seznam.cz a pošlu kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 umim opravit padajici rucicky na budikach se zarukou.mifii@tiscali.cz nebo 777932380 Domažlice.Mam test.stul -staci mi jen samotne budiky,doma si je prezkousim bez vaseho vozu a opravene posilam druhy den zpet.Nebo kdyz prijedete za mnou tak na pockani cca 15minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 Nazdar, poradim vsetkym zadarmo ako odstranit tento problem, asi po 20-tom rozobrani palubovky som prisiel na podstatu tejto trivialnej chyby! Vacsinou sa stale opakuje ta ista pricina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 (editace) tady je i návod, jak na to, fota jsou zatím jen na stránkách OC http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Editováno: 1. Březen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Nazdar Chlapy, tak mi taky spadly budíky. Mám 1.9 TDI 66KW 2000. Nefungujou mi budíky a ani zvuková signalizce, když zapomenu vypnout světla. Je to pěkně na levačku, když si to fičíš po dálnici nebo Brně a ani nevíš kolik. A ty .... měří na každým kroku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tady je i návod, jak na to, fota jsou zatím jen na stránkách OC http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-) to jsem rád, že ti návod pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 tady je i návod, jak na to, fota jsou zatím jen na stránkách OC http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Když to tak všichni chválí, tak se na to o vékendu vrhnu ...Snad budu mít štěstí a budíky budou zase fungovat. Už mě to teda pěkně ... ! Hele a myslíš, že se tím opraví i zvuková signalizce zapnutých světel? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Když to tak všichni chválí, tak se na to o vékendu vrhnu ...Snad budu mít štěstí a budíky budou zase fungovat. Už mě to teda pěkně ... ! Hele a myslíš, že se tím opraví i zvuková signalizce zapnutých světel? Děkuji je to možné, ale také odchází samotný repráček na budíkách, takže nejdřív odstraň jednu závadu a pak půjdeš po druhé. Jen pro info, stropní světlo ti reaguje na otevření dveří řidiče? popř. při zaplých světlech, vyndaném klíčku a otevření jiných než řidičových dveřích ta signalizace také nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 je to možné, ale také odchází samotný repráček na budíkách, takže nejdřív odstraň jednu závadu a pak půjdeš po druhé.Jen pro info, stropní světlo ti reaguje na otevření dveří řidiče? popř. při zaplých světlech, vyndaném klíčku a otevření jiných než řidičových dveřích ta signalizace také nejde? Stropní světlo reaguje na všechny dveře, jen ne na spolujezdcovy. A zvuková signalizace nefunguje vůbec. Ještě můžu vyzkoušet jednu věc : při nastartování se ručičky někdy rozběhnou, tak zkusím zapnout světla a otevřít dveře ... A uvidíme, jestli bude signalizace fungovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Stropní světlo reaguje na všechny dveře, jen ne na spolujezdcovy. A zvuková signalizace nefunguje vůbec. Ještě můžu vyzkoušet jednu věc : při nastartování se ručičky někdy rozběhnou, tak zkusím zapnout světla a otevřít dveře ... A uvidíme, jestli bude signalizace fungovat ... dioda ve dveřích ti bliká (pokud máš centrál)? origo neorigo rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 dioda ve dveřích ti bliká (pokud máš centrál)?origo neorigo rádio? Dioda vesele BLIKÁ, a rádio mám nový ( neorigo ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Dioda vesele BLIKÁ, a rádio mám nový ( neorigo ) ... tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál Jasný, vyzkoušíme opravu ručiček a pak se uvidí. Myslím si, že by to mohlo být těma rucema, protože před tím, všechno fungovalo naprosto v pořádku. Snad se vše podaří a bude to fungovat. Díky za info a kdyby něco, tak poprosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál Dneska jsem zkusil zapnout světla a otevřít dveře a zvuková signalizace fungovala. Myslím si, že repráček je funkční a pes bude zakopanej v těch ručičkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-) Ahoj, o vékendu se chystám taky do opravy těch budíků a spadlejch ručiček. Psal jsi, že jsi budíky nerozebíral úplně. Co všechno jsi sundal, aby jsi se ktomu čipu dostal. Nemám diagnoistiku a tak se trošku bojí, že ty ručičky nenasadím správně. Díky za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ahoj, o vékendu se chystám taky do opravy těch budíků a spadlejch ručiček. Psal jsi, že jsi budíky nerozebíral úplně. Co všechno jsi sundal, aby jsi se ktomu čipu dostal. Nemám diagnoistiku a tak se trošku bojí, že ty ručičky nenasadím správně. Díky za info ... Vybral som pristrojovku z palubovky, povolil som tie dve skrutky po stranach a zhodil som len ten zadny kryt. Tam uz pristup k cipu mas. Nic ine som nerozoberal. Doporucujem pouzit mikropajku. Bacha, vizualne to vyzera OK, takze sa nedaj oklamat, a preletuj to aj tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Vybral som pristrojovku z palubovky, povolil som tie dve skrutky po stranach a zhodil som len ten zadny kryt. Tam uz pristup k cipu mas. Nic ine som nerozoberal. Doporucujem pouzit mikropajku. Bacha, vizualne to vyzera OK, takze sa nedaj oklamat, a preletuj to aj tak. njn, ale on je ještě studeňák i na té straně pod ručičkama, jak je na fotkách vidět http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...6&Itemid=30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 njn, ale on je ještě studeňák i na té straně pod ručičkama, jak je na fotkách viděthttp://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...6&Itemid=30 Ale když oddělám ručičky a přeletuju to i s té druhé strany, jak pak nastavím ruce do půodní ( správné )polohy bez diagnostiky? Jde to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.