Únor 11, 200718 r ...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus
Únor 12, 200718 r rad by som sa spytal, ci pri spadnutych rucickach vam ukazuje PP tiez haluzne hodnoty spotreby a ci funguje pocitadlo km. Moj sa totiz tvari, ze stojim... Juro PS: uz nech to mam na poriadku, lebo ma trafi z toho...
Únor 12, 200718 r ...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus Asi budes mat nakoniec pravdu. Preletujem to a bude pokoj. Myslel som si , ze tu na fore najdem niekedy aj radu. Vies co chcem povedat. Napr. vdaka Mefistovi som opravil zamky na dverach. A vsetko je ok. Cez weekend idem do toho. Zdař.
Únor 12, 200718 r ...er na ně rozeber a přeletuj nic stym nezdupeš a možná to i spravíš .Mjě to tak funguje už skoro pul roku.Čus bus Asi budes mat nakoniec pravdu. Preletujem to a bude pokoj. Myslel som si , ze tu na fore najdem niekedy aj radu. Vies co chcem povedat. Napr. vdaka Mefistovi som opravil zamky na dverach. A vsetko je ok. Cez weekend idem do toho. Zdař. Ahoj opravuju tenhle problém padajících ruček i jíné problémy s budíkama na počkání se zárukou, cena 1500 NEBO nové tj. na dohodě 606915041; c.u.o.r.e@seznam.cz
Leden 31, 200817 r zdravim všechny co maj problémy z budíkama, kterým padaj ručičky. měl jsem ten samej problém. dělá to jeden chlápek u prahy za 1500,- na počkání a je to ok. kdo bude mít zájem, tak napište na mail dziro.j@seznam.cz a pošlu kontakt.
Leden 31, 200817 r umim opravit padajici rucicky na budikach se zarukou.mifii@tiscali.cz nebo 777932380 Domažlice.Mam test.stul -staci mi jen samotne budiky,doma si je prezkousim bez vaseho vozu a opravene posilam druhy den zpet.Nebo kdyz prijedete za mnou tak na pockani cca 15minut.
Březen 1, 200817 r Nazdar, poradim vsetkym zadarmo ako odstranit tento problem, asi po 20-tom rozobrani palubovky som prisiel na podstatu tejto trivialnej chyby! Vacsinou sa stale opakuje ta ista pricina.
Březen 1, 200817 r tady je i návod, jak na to, fota jsou zatím jen na stránkách OC http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Upraveno Březen 1, 200817 r od rolbar
Březen 4, 200817 r Nazdar Chlapy, tak mi taky spadly budíky. Mám 1.9 TDI 66KW 2000. Nefungujou mi budíky a ani zvuková signalizce, když zapomenu vypnout světla. Je to pěkně na levačku, když si to fičíš po dálnici nebo Brně a ani nevíš kolik. A ty .... měří na každým kroku.
Březen 4, 200817 r tady je i návod, jak na to, fota jsou zatím jen na stránkách OC http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-)
Březen 4, 200817 r Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-) to jsem rád, že ti návod pomohl
Březen 4, 200817 r tady je i návod, jak na to, fota jsou zatím jen na stránkách OC http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39949 Když to tak všichni chválí, tak se na to o vékendu vrhnu ...Snad budu mít štěstí a budíky budou zase fungovat. Už mě to teda pěkně ... ! Hele a myslíš, že se tím opraví i zvuková signalizce zapnutých světel? Děkuji
Březen 4, 200817 r Když to tak všichni chválí, tak se na to o vékendu vrhnu ...Snad budu mít štěstí a budíky budou zase fungovat. Už mě to teda pěkně ... ! Hele a myslíš, že se tím opraví i zvuková signalizce zapnutých světel? Děkuji je to možné, ale také odchází samotný repráček na budíkách, takže nejdřív odstraň jednu závadu a pak půjdeš po druhé. Jen pro info, stropní světlo ti reaguje na otevření dveří řidiče? popř. při zaplých světlech, vyndaném klíčku a otevření jiných než řidičových dveřích ta signalizace také nejde?
Březen 4, 200817 r je to možné, ale také odchází samotný repráček na budíkách, takže nejdřív odstraň jednu závadu a pak půjdeš po druhé.Jen pro info, stropní světlo ti reaguje na otevření dveří řidiče? popř. při zaplých světlech, vyndaném klíčku a otevření jiných než řidičových dveřích ta signalizace také nejde? Stropní světlo reaguje na všechny dveře, jen ne na spolujezdcovy. A zvuková signalizace nefunguje vůbec. Ještě můžu vyzkoušet jednu věc : při nastartování se ručičky někdy rozběhnou, tak zkusím zapnout světla a otevřít dveře ... A uvidíme, jestli bude signalizace fungovat ...
Březen 4, 200817 r Stropní světlo reaguje na všechny dveře, jen ne na spolujezdcovy. A zvuková signalizace nefunguje vůbec. Ještě můžu vyzkoušet jednu věc : při nastartování se ručičky někdy rozběhnou, tak zkusím zapnout světla a otevřít dveře ... A uvidíme, jestli bude signalizace fungovat ... dioda ve dveřích ti bliká (pokud máš centrál)? origo neorigo rádio?
Březen 4, 200817 r dioda ve dveřích ti bliká (pokud máš centrál)?origo neorigo rádio? Dioda vesele BLIKÁ, a rádio mám nový ( neorigo ) ...
Březen 4, 200817 r Dioda vesele BLIKÁ, a rádio mám nový ( neorigo ) ... tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál
Březen 5, 200817 r tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál Jasný, vyzkoušíme opravu ručiček a pak se uvidí. Myslím si, že by to mohlo být těma rucema, protože před tím, všechno fungovalo naprosto v pořádku. Snad se vše podaří a bude to fungovat. Díky za info a kdyby něco, tak poprosím o radu.
Březen 5, 200817 r tak to vypadá na vadu repráčku v budíkách, oprav padající ruce a pak uvidíš, co dál Dneska jsem zkusil zapnout světla a otevřít dveře a zvuková signalizace fungovala. Myslím si, že repráček je funkční a pes bude zakopanej v těch ručičkách.
Březen 5, 200817 r Tiez mi padli budiky (O1 1.6 74kW) a podla tohto navodu som ich opravil. Ani som nerozoberal uplne, len som preletoval nanovo ten integrac a budiky fachcia ako nove. Neviem komu, ale dakujem za toto forum - usetrilo mi par tisic za novu pristrojovku :-) Ahoj, o vékendu se chystám taky do opravy těch budíků a spadlejch ručiček. Psal jsi, že jsi budíky nerozebíral úplně. Co všechno jsi sundal, aby jsi se ktomu čipu dostal. Nemám diagnoistiku a tak se trošku bojí, že ty ručičky nenasadím správně. Díky za info ...
Březen 6, 200817 r Ahoj, o vékendu se chystám taky do opravy těch budíků a spadlejch ručiček. Psal jsi, že jsi budíky nerozebíral úplně. Co všechno jsi sundal, aby jsi se ktomu čipu dostal. Nemám diagnoistiku a tak se trošku bojí, že ty ručičky nenasadím správně. Díky za info ... Vybral som pristrojovku z palubovky, povolil som tie dve skrutky po stranach a zhodil som len ten zadny kryt. Tam uz pristup k cipu mas. Nic ine som nerozoberal. Doporucujem pouzit mikropajku. Bacha, vizualne to vyzera OK, takze sa nedaj oklamat, a preletuj to aj tak.
Březen 6, 200817 r Vybral som pristrojovku z palubovky, povolil som tie dve skrutky po stranach a zhodil som len ten zadny kryt. Tam uz pristup k cipu mas. Nic ine som nerozoberal. Doporucujem pouzit mikropajku. Bacha, vizualne to vyzera OK, takze sa nedaj oklamat, a preletuj to aj tak. njn, ale on je ještě studeňák i na té straně pod ručičkama, jak je na fotkách vidět http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...6&Itemid=30
Březen 6, 200817 r njn, ale on je ještě studeňák i na té straně pod ručičkama, jak je na fotkách viděthttp://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...6&Itemid=30 Ale když oddělám ručičky a přeletuju to i s té druhé strany, jak pak nastavím ruce do půodní ( správné )polohy bez diagnostiky? Jde to nějak?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.