crazyduke Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 A někdo z Kladeňska tu není, co opravuje padající ruce????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak jsem to propájel a už to "zatím" funguje..... Ještě chci koupit ten chladič, nebo větráček pro PC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Taky jsem měl s tímhle problém, proletoval jsem to, ale fungovalo to jen chvilku. Mám známý v Praze v T-servisu tak mi vyměnili ten šváb co to způsobuje a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan99Tdi Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) Ahoj mám ten samý problém, už jsem to zkoušel několikrát proletovat ale vždy to fungovalo jen chvíli. Po posledním proletování už to nefunguje vůbec. Přemýšlím že bych to dal taky do t-servisu , můžeš mi prosím te napsat kolik si za to dal??? Editováno: 22. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 vsichni ale vsichni furt delaji tu stejnou chybu - nekdy se me chce brecet a nekdy zase smat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 (editace) A ja mam zase doma jedny budiky, ktere maji uplne jinou zavadu. Kdyz zapnu zapalovani tak se rucicka otackomeru chveje - spise cuka a odborne receno se kalibruje - stale na tom dorazu a po asi 4 vterinach ona a ostatni rucicky najedou. muze nekdo popsat co by to asi mohlo byt? Zda mam vymenit motorek otackomeru, nebo stab. napajeni rucicek, ci je nekde kondik odpalen a nebo zda se nekdo uz setkal s timto problemem. Budiky 98 rok, cervene podsv. , PP, benzin smile.gif Diky a tenhle problem jsem uz take vyresil diky jednomu clenu z dieselpower fora - vadnej krok motorek Diky pane Metal Editováno: 22. Říjen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepusak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 lidi moje budíky jedou, ale dnes ráno mi začal při levotočivé zatáčce a při brždění "propadávat" tachometr, přitom v akceleraci jede jak má (doufam) poradíte mi někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj lidi tak uz sem se taky dostal do klubu padajicich rukou neni nekdo z okoli spindlerova mlyna co si stim dokaze poradit?? mooooc prosim Mam O1 TDI rv.98 MR99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Pec pod Sněžkou umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Nakoľko som sa pripojil aj ja medzi padajúcimi ručičkami postihnutou väčšinou bol som nútený absolvovať preletovanie súčiastky. Ale chcem iba upozorniť na už hore spomenutú úpravu pri ktorej bol na súčiastku prilepený chladič. Na nete som našiel zaujímavé chladiče, ktoré sa jednoducho len nalepia - chladiče Enzotech. Možno to niekomu pomôže, ja si to idem kúpiť a vyskúšam. Inak na 100% stačí aj pasívny chladič na chip z VGA karty. Dúfam, že veľa toho "nepokazím". Editováno: 10. Květen 2009, autor: Octavius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak jsem taky v klubu. Kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nakoľko som sa pripojil aj ja medzi padajúcimi ručičkami postihnutou väčšinou bol som nútený absolvovať preletovanie súčiastky. Ale chcem iba upozorniť na už hore spomenutú úpravu pri ktorej bol na súčiastku prilepený chladič. Na nete som našiel zaujímavé chladiče, ktoré sa jednoducho len nalepia - chladiče Enzotech. Možno to niekomu pomôže, ja si to idem kúpiť a vyskúšam. Inak na 100% stačí aj pasívny chladič na chip z VGA karty. Dúfam, že veľa toho "nepokazím". Take cosi male pasivne chladice existuju aj na RAM-ky do pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak jsem taky v klubu. Kua zas to bez z té lepší stránky, teď to propájíš a vydrží to dalších 10 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laosak Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 zas to bez z té lepší stránky, teď to propájíš a vydrží to dalších 10 let Panové zkuste kostru která je za budikama . Mněl sem ten samej problém a ve škodovce na to všichni čuměli a doporučovali novy budíky ale as v Litovli to servisák ve škodovce prolezl z mněřákama i jejich VAGEM a chvilku nechápal a pak ho napadla kostra tak ji za těma budikama odšroubyl a očistil a resetoval jednotku a hle zázrak vše funguje už přes rok stalo mne to 200Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Lepší stránky no uvidíme. Hele dneska se to nějako opravilo samo prostě to zas funguje. Mám juchat nebo je to normální a vysere se to zachvilku zas?? Dneska je pařák tak třeba se to něajako prohřálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak už to zase nejde. Tak se to samo nespravilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 zdravím , tak mne odišli budiky no už asi nič snimi , chcem sa len spýtať či tam budu pasovať z octavie 2001 a vyššie facelift, ja mám TDI 66 kw, rok, 06/2000 diki , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak jsem to propájel a už to "zatím" funguje..... Ještě chci koupit ten chladič, nebo větráček pro PC.... zdravím , chcem sa spýtať čo si to tam prepájal ked ti idu tie budíky možeš mi to nejako ukázať som stoho cvok padají aj mne stále dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Ahoj lidi tak uz sem se taky dostal do klubu padajicich rukou neni nekdo z okoli Prostějova co si stim dokaze poradit?? mooooc prosim Mam O1 Combi rv 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 zkus Vašu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 zkus Vašu Prosím tě žádného člena Vašu jsem nenašel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 bydlí v Krasicích...on se ti asi ozve....jestli to bude číst...(nick Vaša) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jsem lama problém byl ve skloňování děkuji všem za snahu pomoci už jsem Vašovi psal sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak opraveno. Na počkání opravil MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Co si myslíte o této nabídce Prodám návod na nefunkční budíky octavia | 6. června 2009, 12:54:12 Poradím jak na nefunkční budíky: spadávaj vám na budíkách ručičky tak mužu poradit je to závada z velkovýroby dá se odstranit vyzkoušeno na svých budíkách nešly a zpadávaly ted šlapou na 100% odskoušeno žádný podvod bud poradím na dálku a pošlu foto co a jak nové budíky ve znač ser. Stojí 9000kč a ostatní si učtujou za opravu 1900kč.///moje cena 600,-kč/// Pepik.kadlec@seznam.cz tel:6033012 inzeát Co nabízí tak závratného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.