Publikováno Září 18, 200816 r Ahoj, mám takovou maličkost. Když startuji, tak mi občas problikne kontrolka ABS a trakce. Může být slabá baterka? (při startování dává 10.6 V)Že by slabá baterka a nebo startér měl velký odběr? Máte někdo tip?nechci jít automaticky do baterky, páč řeším finančně jiné věci. Díkec jedná se o O1, TDI 81 Kw, rv.2001, km asi 145000 Upraveno Září 18, 200816 r od bartasek
Září 18, 200816 r no a jakmile je nastartováno tak to zhasne? svítí to dokud se nenačte ŘJ ABS, ABS a ASR má jednotku společnou, takže myslím že je vše ok...
Září 18, 200816 r Autor abych to upřesnil. Odemknu auto, zapnu zapalovani, kontrolky se rozsviti (jako airbag, abs, žhavení atd.) Pak to klasicky postupně zhasíná (i ASR a ABS). Ale když začnu startovat, tak se ty kontrolky (ASR, ABS) rozsvítí. Po nastartování opět zhasnou. Tak se to má. Martin
Září 18, 200816 r aha, teď jsem si uvědomil, že mi to občas problikne taky... ale nějak se tím nezabývám, VAG nic nehlásí...
Září 18, 200816 r Me to taky dela, ale kdyz sem mel novou baterku a auto jsem startoval teply,tak neproblikly. Bude to tim, ze baterka nedodava dost velky napeti a jednotka ABS se behem startovani na moment vypne a pak znova nabiha
Září 18, 200816 r Jo taky to teďka pozoruju když je ráno blízko nuly že se mi na chvilku rozsvítí kontrolky a hnedka zhasnou. Dokonce včera mi to nechytlo na první pokus jak bylo doposud zvykem. Asi mrknu na baterku. No jo jak se vlastně dobíjí bezúdržbová baterka ? Není kde otevřít zátky a zkontrolovat elektrolyt. Kdo s tím má zkušenosti?
Září 18, 200816 r měl by tam být takový ten malý zelený indikátor napětí, dlouho jsem na něj nekoukal, tak na něj zítra mrknu...
Září 19, 200816 r No jo jak se vlastně dobíjí bezúdržbová baterka ? Normálně jako obyčejná. Lepší je,když koupíš novou a starou zahodíš. Pokud je v pr.. tak s dobitím nic nevyřešíš,protože pokud se necouráš krátký trasy,dobije se v pohodě jako nabíječkou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.