sláveček Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Ahoj, mám takoví dotaz ohledne toho rámečku na koncovku výfuku, potřeboval bych něco podobného dokonce by se hodilo přesně tohle na můj nový výfuk Layting či to náhodou někdo nemá, nezná nebo neporadí něco podobného vyrobit. Rád se s vámi podělím o informace ohledne výřezu do nárazníku a toho lemu. Dekuji. Editováno: 19. Září 2008, autor: sláveček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj, mám takoví dotaz ohledne toho rámečku na koncovku výfuku, potřeboval bych něco podobného dokonce by se hodilo přesně tohle na můj nový výfuk Layting či to náhodou někdo nemá, nezná nebo neporadí něco podobného vyrobit. Rád se s vámi podělím o informace ohledne výřezu do nárazníku a toho lemu. Dekuji. Někdy jsem našel tohle,ale za boha nevím kdo to vyráběl rame_ek.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 sorry-"citace"-překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Vyrábí to tahle firma - http://www.askokovo.cz/index.php?t=katalog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.