Publikováno Září 20, 200816 r Zdarec, tak mě dnes napadlo, co máte doma za zvíře?Ja mám Leguána zeleného, stáří asi 6 let, mam ho asi tak 5,5 a po letošních prázdninách je bez poloviny ocasu , jinak s ocasem byla jeho délka cca 120 cm a ještě pár foto:
Září 22, 200816 r pěkně tě poporost ten pavouk. si pamatuju jak se to tu řešilo s těmi pavouky a to byl ještě malej chlapec. hodně knedlíků spapal co?
Září 24, 200816 r Toz ja bych dal ruku radsi tomu druhemu Ten prvni je precijen jeden ze 2 nejvetsich pavouku na svete :/
Září 25, 200816 r Zdarec, tak mě dnes napadlo, co máte doma za zvíře?Ja mám Leguána zeleného, stáří asi 6 let, mam ho asi tak 5,5 a po letošních prázdninách je bez poloviny ocasu , jinak s ocasem byla jeho délka cca 120 cm a ještě pár foto: můj Šoupáček Pepajz..
Prosinec 30, 200816 r nemam zadny domaci zviratko, ale moja ma psa - rozmazleneho, steka a kdyz k ni prijedu, tak lezi na mem miste a zacina me uz srat...
Leden 8, 200916 r Měl jsem toho doma povíc jako želvy, rybičky, křečky, štíry, ale největší radost jsem měl a mám ze sklípkanů a taky z mýho psa. Fotky teda nemám všeho, ale aspoň něco
Leden 8, 200916 r Pekneeee ... az na psa mam stejnou skladbu co mas na fotkach ... 2 pavouky a skorpiona, ale ne imperatora. Kazdopadne kolega na me furt zkousi at dam scorpiona k pavoukoj kdo z nich vyhraje, zkousi neuspesne
Leden 8, 200916 r Díky To je nápad Asi ti to chce zredukovat o jeden chovný kousek méně Ty je máš taky moc pěkný
Leden 9, 200916 r Pekneeee ... az na psa mam stejnou skladbu co mas na fotkach ... 2 pavouky a skorpiona, ale ne imperatora. Kazdopadne kolega na me furt zkousi at dam scorpiona k pavoukoj kdo z nich vyhraje, zkousi neuspesne to by nemuselo bejt špatné video My máme králíka, osmáka a sumečka asi 40cm co jsem ho vytáhul z Labe. Bohužel jiná ryba s ním nepřežije. No a králík a osmák, ti jsou kámoši.
Leden 9, 200916 r Naši domácí mazlíčci jsou Adámek (modrý) a Adélka (zelená) Adámek má dle rodokmenu dědu ve Švýcarsku, tak třeba bude něco dědit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.