Woody Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Zdarec, tak mě dnes napadlo, co máte doma za zvíře?Ja mám Leguána zeleného, stáří asi 6 let, mam ho asi tak 5,5 a po letošních prázdninách je bez poloviny ocasu , jinak s ocasem byla jeho délka cca 120 cm a ještě pár foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 co s tím ocasem dělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Strkal ho kam něměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 malé do rukou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Já mám doma akorát potkana, Agamu mi přítulkyně nepovolila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Moji mazlici : (ne konkretni kusy, jen druh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 pěkně tě poporost ten pavouk. si pamatuju jak se to tu řešilo s těmi pavouky a to byl ještě malej chlapec. hodně knedlíků spapal co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 kruci teď čtu né konkrétní kusy sem ale.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 ale i tak bych tomu pavoukovi nechtel koukat do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Kteremu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Obema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Toz ja bych dal ruku radsi tomu druhemu Ten prvni je precijen jeden ze 2 nejvetsich pavouku na svete :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 MichalF: Dá se taková mrcha ještě zašlápnout vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 urcite jenom s rozbehem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Da .. ja mam samecka a ten je malickej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Zdarec, tak mě dnes napadlo, co máte doma za zvíře?Ja mám Leguána zeleného, stáří asi 6 let, mam ho asi tak 5,5 a po letošních prázdninách je bez poloviny ocasu , jinak s ocasem byla jeho délka cca 120 cm a ještě pár foto: můj Šoupáček Pepajz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ty bláho, to je Glum, ne?:-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 MichalF: to je hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 A to žije kde? To je fakt maras pane Karas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nemam zadny domaci zviratko, ale moja ma psa - rozmazleneho, steka a kdyz k ni prijedu, tak lezi na mem miste a zacina me uz srat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Měl jsem toho doma povíc jako želvy, rybičky, křečky, štíry, ale největší radost jsem měl a mám ze sklípkanů a taky z mýho psa. Fotky teda nemám všeho, ale aspoň něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Pekneeee ... az na psa mam stejnou skladbu co mas na fotkach ... 2 pavouky a skorpiona, ale ne imperatora. Kazdopadne kolega na me furt zkousi at dam scorpiona k pavoukoj kdo z nich vyhraje, zkousi neuspesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Díky To je nápad Asi ti to chce zredukovat o jeden chovný kousek méně Ty je máš taky moc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Pekneeee ... az na psa mam stejnou skladbu co mas na fotkach ... 2 pavouky a skorpiona, ale ne imperatora. Kazdopadne kolega na me furt zkousi at dam scorpiona k pavoukoj kdo z nich vyhraje, zkousi neuspesne to by nemuselo bejt špatné video My máme králíka, osmáka a sumečka asi 40cm co jsem ho vytáhul z Labe. Bohužel jiná ryba s ním nepřežije. No a králík a osmák, ti jsou kámoši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Naši domácí mazlíčci jsou Adámek (modrý) a Adélka (zelená) Adámek má dle rodokmenu dědu ve Švýcarsku, tak třeba bude něco dědit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.