Milda.J Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 (editace) Kolegové, bylo mi nabídnuto toto topení. Je to demont z Feldy. Kdopak ví kam to namontovat a jak zapojit? V nadpisu samozřejmě má být BENZÍN ale nejde to opravit Editováno: 22. Září 2008, autor: Milda.J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Nazov je opraveny... Skusal si montazne stredisko eberspaecheru? Mam taky dojem, ze v poslednej dobe vraj ponukaju moznost dokupenia "rurok specifickych pre auto" a samotne kurenie prehodia. Teda ak su ochotni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nikdo si to nemontoval?? náš místní " Eberspächer-servisman" je skoupý na slovo.....to víte, když poradí, nebude mít kšeft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 tak pánové, neříkejte mi, že se tady nenajde někdo "od fochu" kdo by mi mohl poskytnout informace (pšt-manuál ) je nás tu přece hromada a žádný "topenář" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Já mám ve svojí Octě taky přídavný topení/B4W/, je to moc super, můžu ti poslat manuál když mi pošleš adresu, ty jsi z Vysokýho mýta? Tam to dělá p.Čimbora,že? Nebo Ti dám kontakt na technika v Praze, p.Žáček, dobrý chlap, tel.602506028. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 18. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 musí být topení zapsané v TP???????.....když si ho namontuji sám, tak mi ho tam asi nikdo nezapíše- jestli tam má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Pokud vím, tak se nezapisuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.