Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kolegové, bylo mi nabídnuto toto topení. Je to demont z Feldy. Kdopak ví kam to namontovat a jak zapojit?

V nadpisu samozřejmě má být BENZÍN ale nejde to opravit ;)

Upraveno od Milda.J

Nazov je opraveny... ;)

Skusal si montazne stredisko eberspaecheru? Mam taky dojem, ze v poslednej dobe vraj ponukaju moznost dokupenia "rurok specifickych pre auto" a samotne kurenie prehodia. Teda ak su ochotni...

• Autor

Nikdo si to nemontoval?? náš místní " Eberspächer-servisman" je skoupý na slovo.....to víte, když poradí, nebude mít kšeft ;)

• Autor

tak pánové, neříkejte mi, že se tady nenajde někdo "od fochu" kdo by mi mohl poskytnout informace (pšt-manuál :kol-49: ) je nás tu přece hromada a žádný "topenář" ? :(

Já mám ve svojí Octě taky přídavný topení/B4W/, je to moc super, můžu ti poslat manuál když mi pošleš adresu, ty jsi z Vysokýho mýta? Tam to dělá p.Čimbora,že? Nebo Ti dám kontakt na technika v Praze, p.Žáček, dobrý chlap, tel.602506028.

• 2 týdny později...
  • Autor

musí být topení zapsané v TP???????.....když si ho namontuji sám, tak mi ho tam asi nikdo nezapíše- jestli tam má být

Pokud vím, tak se nezapisuje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.