Publikováno Září 23, 200816 r Ahoj lidi už mam dlouhou dobu problém Mam octu 1.9 TDi 66KW a ze dne na den auto ztratilo výkon dřív t otáhlo i když jsem to lochtal.Jde i poznat že to víc žere.a to kopce to nejede.Jsou i dny kdy jde poznat že to jede.Bylo to na 3 diagnostikách i ve Škoda servisu a žádná závada.ve škodě mi řekli že by to mohli bejt vstřiky ale jen naznačili.Kámoš z bosche mi to taky říka.Už si nevím rady. Tlaky turbo Váha je prej v pořádku. mam naměřeny naké grafi co jsme zkoušeli s kámošem ale moc se v tom nevyznam. Zde ke stažení grafy v různejch úsecích http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/00537/...ar_33.13KB.html
Září 23, 200816 r Nevím ,co to máš za rok,ale typoval bych to na ventil N75 nebo něco s turbínou.Prasklá membrána v doze,malinko zatuhlé,něco s hadičkama.Ale takhle na dálku se to moc dobře nedá...
Září 23, 200816 r Chlape mam uplne ten samy problem taky Octa 1.9 66kw rok 1999. ze dne na den prestala tahnout a zvysila se spotreba. mechanik me rikal ze by to mohlo byt i v intercooleru krom toho co jsi psal ty.kdybys na neco prisel urcite se ozvi. mam v planu jet v nejblizsi dobe k odbornikovi na tdi do pv tak zkusim napsat jak jsme to vyresily
Září 23, 200816 r Autor Tak řeknu ri že jsem vyndaval a čistil intercooler a yl otam trochuoleje prolil jsem to technickym benzinem kterej je od tedka cernej ale oleje tam moc nebylo jen po stencach.Ne že by tek ven.Ventil N 75 měněnej. diagnostiky nicproste. asi už taky pudu rovnou k odbornikovi když neco zjistíš ozvi se dik ROk 2001 AGR motor Upraveno Září 23, 200816 r od Smoker87
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.