baurak Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 ja uz mam druhou s timto motorem a naprosta pohoda jediny problem byla vaha vzduchu 2x jinak bez problemu. Predchozi mela najeto pres 200tkm tahle ma ted 120tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Mám TDI 99 Combi 66kw AGR naj. 122000km a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 taky mám agr, to je dobrej kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 260 000 a no problemo jen servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ale PD 74kw je taky dobrej To vííš že jóóó...nejlepčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 tatka má 66kw a naprosto no problemo, jen pravidelný servis... a ta spotřeba s PDčkem ho nikdá neporazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 taky mám agr, to je dobrej kod Někdo tvrdí že AGR bez proměnlívého turba nestojí za nic,nemyslím maximálka 200km/h bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 66 AGR = NESMRTELNÝ MOTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Definujte prosim pojem pravidelny servis. To ako davate auto na kontrolu do servisu? Alebo svojpomocne sami doma kontrola,doplnenie prip. vymena co treba? Napr. olej menit pravidelne,filtre tiez a pod veci co netreba zanedbat. Lebo tiez mam 66 kW AGR rocnik 97,na tacho mam uz 176 tis km,az je to udaj pravdivy a dufam ze vydrzi. Este by som sa chcel spytat ked rozmyslam na cipom na 81 kW,ci mi zostanu tie dobre vlastnosti ,vydrz a mala poruchovost nadalej? Editováno: 31. Říjen 2008, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Pravidelný servis... dle mého jedu podle servisky... tzn. olej měním po chipu po 10tis, filtry, olej v haldexu (kdo ho má ) no a rozvody, možná jsem na něco zapoměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 na tacho mam uz 176 tis km, tak to už ho máš krásně zajetej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Tak pohoda. Servis knizku nemam ale zrejme staci uplne ten servis protokol co sa ma kedy kontrolovat,menit... Hlavne na to nesrat a dbat o pravidelne vymeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Já servis jednou za rok : olej, filtry ( motor, halsex )... a pak jednou za cas brzdovka ,něco navíc apod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Definujte prosim pojem pravidelny servis.To ako davate auto na kontrolu do servisu? Alebo svojpomocne sami doma kontrola,doplnenie prip. vymena co treba? Napr. olej menit pravidelne,filtre tiez a pod veci co netreba zanedbat. Lebo tiez mam 66 kW AGR rocnik 97,na tacho mam uz 176 tis km,az je to udaj pravdivy a dufam ze vydrzi. Este by som sa chcel spytat ked rozmyslam na cipom na 81 kW,ci mi zostanu tie dobre vlastnosti ,vydrz a mala poruchovost nadalej? Taky jsem ho chtěl čipovat,ale bylo mi doporučeno radši dát trysky z 81kw,prý to přidá asi 10-15 koníků navíc a to stačí,tak nevím musíš posoudit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 TO FIRE: nerikal jsi me kdysi do founu ze nedelas brzdovku??ze mas stary auto a mas strach aby si tam nezarval vyoustnak?? lol a co rikate na ALH??taky 66kw ale s naklapenim lopatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.