Říjen 13, 200816 r ja uz mam druhou s timto motorem a naprosta pohoda jediny problem byla vaha vzduchu 2x jinak bez problemu. Predchozi mela najeto pres 200tkm tahle ma ted 120tkm
Říjen 30, 200816 r tatka má 66kw a naprosto no problemo, jen pravidelný servis... a ta spotřeba s PDčkem ho nikdá neporazim
Říjen 30, 200816 r taky mám agr, to je dobrej kod Někdo tvrdí že AGR bez proměnlívého turba nestojí za nic,nemyslím maximálka 200km/h bez problémů.
Říjen 31, 200816 r Definujte prosim pojem pravidelny servis. To ako davate auto na kontrolu do servisu? Alebo svojpomocne sami doma kontrola,doplnenie prip. vymena co treba? Napr. olej menit pravidelne,filtre tiez a pod veci co netreba zanedbat. Lebo tiez mam 66 kW AGR rocnik 97,na tacho mam uz 176 tis km,az je to udaj pravdivy a dufam ze vydrzi. Este by som sa chcel spytat ked rozmyslam na cipom na 81 kW,ci mi zostanu tie dobre vlastnosti ,vydrz a mala poruchovost nadalej? Upraveno Říjen 31, 200816 r od mysko
Říjen 31, 200816 r Pravidelný servis... dle mého jedu podle servisky... tzn. olej měním po chipu po 10tis, filtry, olej v haldexu (kdo ho má ) no a rozvody, možná jsem na něco zapoměl...
Říjen 31, 200816 r Tak pohoda. Servis knizku nemam ale zrejme staci uplne ten servis protokol co sa ma kedy kontrolovat,menit... Hlavne na to nesrat a dbat o pravidelne vymeny...
Říjen 31, 200816 r Já servis jednou za rok : olej, filtry ( motor, halsex )... a pak jednou za cas brzdovka ,něco navíc apod :-)
Listopad 1, 200816 r Definujte prosim pojem pravidelny servis.To ako davate auto na kontrolu do servisu? Alebo svojpomocne sami doma kontrola,doplnenie prip. vymena co treba? Napr. olej menit pravidelne,filtre tiez a pod veci co netreba zanedbat. Lebo tiez mam 66 kW AGR rocnik 97,na tacho mam uz 176 tis km,az je to udaj pravdivy a dufam ze vydrzi. Este by som sa chcel spytat ked rozmyslam na cipom na 81 kW,ci mi zostanu tie dobre vlastnosti ,vydrz a mala poruchovost nadalej? Taky jsem ho chtěl čipovat,ale bylo mi doporučeno radši dát trysky z 81kw,prý to přidá asi 10-15 koníků navíc a to stačí,tak nevím musíš posoudit sám.
Listopad 14, 200816 r TO FIRE: nerikal jsi me kdysi do founu ze nedelas brzdovku??ze mas stary auto a mas strach aby si tam nezarval vyoustnak?? lol a co rikate na ALH??taky 66kw ale s naklapenim lopatek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.