Crake Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Zdravim vsechny, mohl by sem prosim nekdo dat obrazek svorkovnice s kabelama pro radia DANCE + pripadny popis jednotlivych kabelu? Predem moc dekuju + pripadne kam do radia bouchnout line in pro telefon. Potrebuju tam dat HF a chci udelat vystup primo na repro.. nasel jsem 2 varianty - ja tedy mam barevnou u smyphony a u dance bude asi ta druha, ze? Editováno: 26. Září 2008, autor: foromen Sloučení dvou příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Nikdo nic nevi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Sorry, nebol som tu pár dní. V prílohe je popis konektorov rádií Dance aj Beat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) Igore DIKY!!!!! Takze konektor cislo 2 - tedy ten cerny je ten spravny... to je presne to co jsem potreboval vedet... Editováno: 27. Září 2008, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Takze konektor mam uz doma... ale jeste jednu vec jakym zpusobem vyndat ten ramecek kolem radia? Je na to nejaky blafak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 tyyjo to uz se nekde resilo, ale nemusu to najit, zkus projit vlakno o spokojenosti s Radiem Dance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Crake, je to úplne jednoduché! Ja na to používam Shell Smart kartu. Vsunieš do štrbiny medzi rámčekom a stredovým plastom, opatrne zapáčiš a rámik vyskočí - je len zacvaknutý na tuším 4 jazýčkoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Igor: Shell kartu mam, tak strcim a jedem Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Tak jen doplnim, ze shell karta opravdu pomohla a slo to az prekvapive hladce... Konektor od HF pekne pasnul do svorkovnice od radia. Jedina vec, ktera mne nepotesila bylo tazeni kabelaze z pojistkove skrine na tzv signal 15... chjo, ty inzenyri... jinak vsem diky za pomoc - obzvlast Igorovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Som rád, že sa to podarilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Hoj, kde si prosimte sehnal ten konektor? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 nevíte někdo kam přijdou ten červený a oranžový, popř kam je ten modrý , v tom konektoru, chci připojit origo dance a má tam konektory na klasické radio, koupil jsem přechodku ale není uplně zapojena viz foto díky za radu spěchá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Takto je to v návode ku káblu AZO 700 001, myslím, že ten tvoj kábel je rovnakého typu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Potřeboval bych poradit se zapojením radia Dance. Koupil jsem manželze skladovou Fabču za velice zajímavou cenu, ovšem má to jeden háček. V autě je namontovaná nějaká příprava pro neorigo rádio, tj. konektory prý nepasují na rádio Dance. Je prý nutné zakoupit nějaký připojovací svazek za tuším 1700kč a pak to jde zapojit. Moje otázka je: nejde to nějak jinak, třeba koupit originální konektory na toto rádio a jen přendat jednotlivé piny z neorigo konektorů do těch co jsou na origo rádio Dance. Určitě by to bylo lepší a po technické stránce i vhodnější než tam motat další kabely, prostě by to vypadalo jako kvalitní práce a ne nějaká fušeřina. Najde se tu někdo, kdo mi dokáže poradit jestli to jde tj. jestli jdou ty piny přendat do správných konektorů na rádio Dance (velikost) a případně i čísla těch origo konektorů a jak je přepojit. Dík předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jo dělal jsem to tak Musíš si sehnat komektor MOST a přepinovat. Schema zapojení je ve třětím příspěvku tohoto vlákna Příspěvek IGOR. Jenom CAnové konektory musíš na kablíku předělat z miniISO na ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 A nevíš náhodou čísla těch konektorů a popřípadě i čísla těch pinů? V příspěvku od IGORA je schéma zapojení konektorů na rádio DANCE, ale není tam schéma zapojení těch neorigo. Potřeboval bych znát i toto zapojení, abych prostě vyndal jeden pin a hned ho zapojil do origo konektoru. Nejsem žádný autoelektrikář tak to potřebuji napsat jako pro amatéra. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Melo by to byt jako v priloze.... snad to pomuze... radio.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Kde je u fabrické přípravy pro neorigo rádio na mini ISO zeleném CAN High a CAN Low? Je informace že č.8 je HIGH a 9 LOW pravdivá? Editováno: 15. Září 2009, autor: Flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 no neviem ako s pinmi ale podla mna je oranzovo zeneny CAN H oranzovo hnedy CAN L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dousik Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Zdravím, o něco výš je vyfocen Iso konektor Most. Chci do auta neorigo rádio. Anténu mám zapojenou v černém konektoru (malém) z něj jdou ale ty dva zmíněné kabely (červený a oranžový) ten červený svym způsobem nepotžebuju protože je to 12V přes klíček a jako napětí je tam ten žlutý (12V trvale) ale nevím kam s tím oranžovým (osvětlení) do toho velkého konektoru a na schématu výš to není jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ankind Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Tak jen doplnim, ze shell karta opravdu pomohla a slo to az prekvapive hladce... Konektor od HF pekne pasnul do svorkovnice od radia. Jedina vec, ktera mne nepotesila bylo tazeni kabelaze z pojistkove skrine na tzv signal 15... chjo, ty inzenyri... jinak vsem diky za pomoc - obzvlast Igorovi prosim ta ten kabel si kde kupil a preco si tahal kabel od poistiek (signal 15 co to znamena??)dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Já zase hledan ten hnědej konektor co se dá opatrně vycvaknout a zadem vytáhnout z toho černýho konektorovýho sjednocovače kterej se pak strká do radia (BLUES) Mam sice repro ve dveřích, ale chci je dát do auta někam jinam ale zároveň nechci porušovat kabelovej svazek co jde od rádia do repráků. Prostě sehnat jenom tu hnědou svorkovnicovou kostku ze který by koukaly uštípaný deseticentimetrový cancoury kabelů -na ně bych si pak přidělal svoje kabely a ved to autem tam kam bych potřeboval. Felicie asi ještě neměly takhle unifikovaný kabelový svorkovnice do auta co? Že bych zas zkusil autošrotiště. Nechce se mi právě kupovat celej kabelovej svazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 (editace) Malta- Konektory reproduktoru k rádiu Blues. Reproduktor v pravých předních dveřích spolujezdce. Nejsem žádnej fotoprofesionál ani nemam supr foťák. Editováno: 12. Červenec 2016, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 má ten konektor nějaké číslo? (PN), nebo je tam logo firmy AMP, nebo TE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Tak vydrž. Jdu zas rozebírat. Říkejte mi třeba profesionální sundavač plastů ze dveří-už to dělam asi po 15ctý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.