Standis Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Blíží se nám vánoce a tak se ptám, co koupit. Hoďte inspiraci. Nejlepší dárky na auto, jsou ty, co si koupíte sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak ja som si Vianoce vychutnaval vcera na auti som konecne nahodil chrom kozenu radicku ciernu s krytom rucnej brzdy v cernej kozi a je to O HOOOODNE KRAJSIIIIIIIIEEEEEE tak auto dostalo trosicku punc elegance..... óóóóóó To vse od NAJMIS-e za super cenu :-) týmto DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Pořádný nářadí, vždycky si muset jet půjčit není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 tak tak souhlasím s garrettem pořádný nářadí..letos sem to pocítil až až.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No já jsem auti udělal Vánoce už teď v podobě nového radia a repra a tlumení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 mě čeká nová baterka,ráno jsem málem nenastartoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) já už mám po Vánocích...já jsem si koupil auto ...jinak..brácha dostane kuchařku, aby v jeho novém bytě nezdechl hlady, otec dostane centrál, máti to ještě bohužel nevím (to je vždycky největší oříšek)...a strýc dostane buď model "rosničky" nebo tu spzku se jménem ..přítulkyni nemám..takže v tomto směru Vám výhodu ...a abych nezapomněl na "auto" bohužel ještě nemám jméno tak to bude ošizeno, protože momentálně je v harmonogramu naplánován nový PC Editováno: 26. Září 2008, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Já se rozmýšlím mezi reprákama do kufru anebo pérkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 já bych rát Turka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Já jsem svojemu autíčku objednal nový zimáče vč. disků....to mu musí stačit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ty blaho, je mi ňák blivno když v září vidím vánoční kolekce v krámech, ale že uvidím v září chlapy ve škoda fóru jak plaší s vánocemi, sorry to nežeru . Kurňa vždyť vánoce jsou už za pouhého čtvrt roku, to nestihnete tu komerční honičku co je kolem tohohle komerčního "svátku" protože o lásce k bližnému svému to už dávno není a vy jste jasným důkazem. Pánové a co velikonoce nedáte nějakou pentli na anténu, a plato vajec dozadu na plato? Týýýý bláho no tohle mě bourá, už ani na škoda fóru nemá člověk klid od sraček, dopytle neřeknu v prosinci, ale září????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Ty jsi se teda rozohnil :-)....a máš už konec září....a co koupíš Ty? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Nic, kupovat hmotné věci dárky, sorry magor nejsem Je mi 35 let a přiznám se vánoce mě čím dál víc serou kvůli tý komerci, bohužel jelikož mám dva prcky 4 a 5 let tak je nemůžu ignorovat, jen mě točí ten bordel kolem, ale že je budu řešit na škoda fóru, sorry, ale to mi hlava nebere a opravdu mě to rozpaluje. Jo a ještě k pokrytectví kolem vánoc, jak se lidi předhánějí a předvádějí v hodnotách a množství dárků na vánoce. Manželce kupuju jen nějakou opravdu malou a co nejlevnější ptákovinu a ona má "nařízeno" to samé, naštěstí to chápe protože taky odmítá platit v období vánoc několikanásobné ceny za běžné věci které se dají proměnit v dárek. A dárky si dáváme po celý rok protože se milujeme po celý rok a nemusíme si lásku předvádět v období vánoc kupováním předražených dárků. Vánoce jsou o tom jak se sejít s rodinou popovídat si atd atd, ale určitě ne o vyhazování peněz. Takže ono i to auto dostává řádnou péči po celou dobu co mi slouží a ne pokrytecky jen k vánocům. Editováno: 26. Září 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Blíží se nám vánoce a tak se ptám, co koupit. Hoďte inspiraci. Nejlepší dárky na auto, jsou ty, co si koupíte sami. včera jsem koupil za 500 benál,tak má vánoce vybrané - 1.2htp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Nic, kupovat hmotné věci dárky, sorry magor nejsem Je mi 35 let a přiznám se vánoce mě čím dál víc serou kvůli tý komerci, bohužel jelikož mám dva prcky 4 a 5 let tak je nemůžu ignorovat, jen mě točí ten bordel kolem, ale že je budu řešit na škoda fóru, sorry, ale to mi hlava nebere a opravdu mě to rozpaluje. Jo a ještě k pokrytectví kolem vánoc, jak se lidi předhánějí a předvádějí v hodnotách a množství dárků na vánoce. Manželce kupuju jen nějakou opravdu malou a co nejlevnější ptákovinu a ona má "nařízeno" to samé, naštěstí to chápe protože taky odmítá platit v období vánoc několikanásobné ceny za běžné věci které se dají proměnit v dárek. A dárky si dáváme po celý rok protože se milujeme po celý rok a nemusíme si lásku předvádět v období vánoc kupováním předražených dárků. Vánoce jsou o tom jak se sejít s rodinou popovídat si atd atd, ale určitě ne o vyhazování peněz. Takže ono i to auto dostává řádnou péči po celou dobu co mi slouží a ne pokrytecky jen k vánocům. Přesně tak. Taky tohle šílenství nechápu. Obchodníci spoléhají na lidskou blbost. Berou se obchody útokem a nakupuje se to, co by se jinak nekoupilo. Co potřebuju kupuju během roku a nečekám na datum v kalendáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) ja som tiez vcera spravil autu predcasne vianoce. som ho poctivo vyumyval, vsetky lemi dveri, kufra, z vnutra vycistil. dneska som tempom prelestil vsetky drobne skrabance a chcel som este casom farbou pozatierat hlbsie odreniny na karoserii. fabula jedna sa mi dneska odvdacila tym, ze nenastartovala. bolo pocut ako si pekne cuca benzin, pastorok tocil motorom, ale auto nechytilo. sem tam sa stalo ze chytilo ale to tak na pol sekundu a zdochlo. jeden znamy zhodil kryt motoru, poprehmataval kable od vtedy ide na brnk. auto je tesne po vymene rozvodov, oleja, filtrov a servisnej prehliadke, tak by malo byt v dobrej kondicii. zajtra budem musiet ist do servisu nech mi z rj povedia kde je chyba. Editováno: 28. Září 2008, autor: moldow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2008 murder: tady nejde o žadnou komerční honičku. A hlavně tu nikdo nečeká na vánoce, pokud by jsi si všiml, tak většina koupila už teď a jen to sem napsali. tak jsem nazval téma,že se blíží vánoce,no bóže, snad je jedno jak se to jmenuje. Nikdo tě nenutí to číst a kupovat něco a psát nám o tom. A pochybuji, že si tady budeme dokazovat co kdo koupil dražšího, je to každýho věc. Jen tu píšem co jsem si koupili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jo v pohodě já mám na anténě pentle na velikonoce, bóžínků. Jsem rád, že jsou tady i chápavější. Jó a co takhle téma blíží se konec světa? Ten bude taky a asi né tak komerční jako ty slavné vánoce. Jo neboj už to tady číst nebudu, jen ještě poslední otázka a co téma o pletení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Letec M Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Nic, kupovat hmotné věci dárky, sorry magor nejsem Je mi 35 let a přiznám se vánoce mě čím dál víc serou kvůli tý komerci, bohužel jelikož mám dva prcky 4 a 5 let tak je nemůžu ignorovat, jen mě točí ten bordel kolem, ale že je budu řešit na škoda fóru, sorry, ale to mi hlava nebere a opravdu mě to rozpaluje. Jo a ještě k pokrytectví kolem vánoc, jak se lidi předhánějí a předvádějí v hodnotách a množství dárků na vánoce. Manželce kupuju jen nějakou opravdu malou a co nejlevnější ptákovinu a ona má "nařízeno" to samé, naštěstí to chápe protože taky odmítá platit v období vánoc několikanásobné ceny za běžné věci které se dají proměnit v dárek. A dárky si dáváme po celý rok protože se milujeme po celý rok a nemusíme si lásku předvádět v období vánoc kupováním předražených dárků. Vánoce jsou o tom jak se sejít s rodinou popovídat si atd atd, ale určitě ne o vyhazování peněz. Takže ono i to auto dostává řádnou péči po celou dobu co mi slouží a ne pokrytecky jen k vánocům. "SVATÁ SLOVA" Asi bych to neřekl lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) Jen by mě zajímalo, proč sem Ti, co tuto diskuzi odsuzují a v podstatě i vánoce, sem něco píšou? Přeci když mě to nezajímá, nečtu , nepíšu, nezajímám se A lituju Murdera...v 35 letech takovej postoj a názory....co k tomu dodat.....snad asi radši nic... Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Na to se nic říct nedá. dost OT, držme se tématu, pokud máte co říci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 ja som si uz take male Vianoce spravil ale mal som z nich velku radost kupil som tmave smerovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nic, kupovat hmotné věci dárky, sorry magor nejsem Je mi 35 let a přiznám se vánoce mě čím dál víc serou kvůli tý komerci, bohužel jelikož mám dva prcky 4 a 5 let tak je nemůžu ignorovat, jen mě točí ten bordel kolem, ale že je budu řešit na škoda fóru, sorry, ale to mi hlava nebere a opravdu mě to rozpaluje. Jo a ještě k pokrytectví kolem vánoc, jak se lidi předhánějí a předvádějí v hodnotách a množství dárků na vánoce. Manželce kupuju jen nějakou opravdu malou a co nejlevnější ptákovinu a ona má "nařízeno" to samé, naštěstí to chápe protože taky odmítá platit v období vánoc několikanásobné ceny za běžné věci které se dají proměnit v dárek. A dárky si dáváme po celý rok protože se milujeme po celý rok a nemusíme si lásku předvádět v období vánoc kupováním předražených dárků. Vánoce jsou o tom jak se sejít s rodinou popovídat si atd atd, ale určitě ne o vyhazování peněz. Takže ono i to auto dostává řádnou péči po celou dobu co mi slouží a ne pokrytecky jen k vánocům. čéče já s tebou chlape souhlasím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Osvald Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Ja budu moji Fabulce kupovat new narazníky, Brzdy, dam jej opravit kolecka (su obuchane) opravime mensie oderky s parkoviska a radio sa tiez sikne navigacia a td. Ale to budu vanoce od listopadu do leta. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 tak pomalu přemýšlím nad překopáním sedaček na RS s původními potahy, ať je z toho pěkně vybavený klasik. chybí snad jen výhřev sedaček ale jak to tak vypadá budu to muset bez toho vydržet. nejde všechno hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.