Mexican Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Omlouvám se jestli to tady už je,ale nenašel jsem. Měl jsem filcku 1.3mpi v servisu,kde mě mimo jiné čistili i škrtící klapku.To jsem však nevěděl,že to bude horší než lepší.Klapku vyčistili,ale nezvládli už udělat reset řídící jednotky a volnoběh zůstává viset na 2000ot/min a když už ho protůrovánim dostanu dolů,tak se houpe na 1000ot/min.Jsem tam znova objednanej,tak trnu jestli pak ještě auto bude jezdit a jestli mi za mé peníze nebudou dávat novou klapku a třeba ještě řídící jednotku,když to před tim jejich zásahem fungovalo v pohodě.Nevíte případně kde by na tohle mohl být někdo šikovnej?Nejlépe na plzeňsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Jinak mam najeto 110000km,rok 97 a ventily asi taky ještě nikdo neseřizoval,vadí to hodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 26. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2008 teď mi dva lidi řekli,že po 1500-2000km se to upraví samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Musí se přehrát firmware klapky, pak jde udělat základní nastavení. Je to známá chyba a existuje i software který to řeší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Tohle je to,co Ty potřebuješ.......... Kabel můžu dodat a program je zdarma. http://www.motordiag.cz/msm/index.php Editováno: 26. Září 2008, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Dík,ten program pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.