Fan!s Vloženo 28. Září 2008 Vloženo 28. Září 2008 (editace) Roomster 1,4 Tdi 59Kw (CIMBU 71Kw) Scout + Climatronik + Paket Active (ESP, 17" kola) + Mlhovky s Corner funkcí + N1 Editováno: 3. Říjen 2008, autor: Fan!s Citovat
Fan!s Vloženo 28. Září 2008 Autor Vloženo 28. Září 2008 (editace) Cesta do Chorvatska. Editováno: 28. Září 2008, autor: Fan!s Citovat
vorlajz Vloženo 1. Říjen 2008 Vloženo 1. Říjen 2008 jj... tahle barva Scoutíku Rům sluší... škoda, že to není 4x4... to by byla prda!!! Citovat
Fan!s Vloženo 2. Říjen 2008 Autor Vloženo 2. Říjen 2008 muzu se zeptat jak to jede po chipu? Po chipu to je o poznání živější a táhne to od spodu. Dříve se to muselo více vytáčet. Citovat
Fan!s Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Vloženo 3. Říjen 2008 Tak takhle to dopadlo po jízdě po dálnici z MB do Prahy. Citovat
marcoH6 Vloženo 3. Říjen 2008 Vloženo 3. Říjen 2008 Věčná škoda kolečka. Mám scoutíka a 17" v originál designu bych rád pořidil na jaro. 16" nechám na zimu. Citovat
foromen Vloženo 3. Říjen 2008 Vloženo 3. Říjen 2008 No nazdar bazar, kam si to šoupnul? to je jak odřený o rantl. Škoda kola. Ale tady v bazaru by se možná dalo sehnat. Nový stojí 3336,- kaček. Citovat
vorlajz Vloženo 4. Říjen 2008 Vloženo 4. Říjen 2008 zeptám se asi blbě... ale vono to s tím poškrábaným kolem nebude jezdit??? Citovat
Fan!s Vloženo 4. Říjen 2008 Autor Vloženo 4. Říjen 2008 Samozřejmě, že to jezdit bude, jen to zamrzí. Trefil jsem nějakou díru mezi přejezdem z jednoho jízdního pruhu do druhého.Je tam zúžení,do jednoho pruhu, tak tam někdy.Rána to byla pořádná. Citovat
Maverick Vloženo 18. Říjen 2008 Vloženo 18. Říjen 2008 Tak takhle to dopadlo po jízdě po dálnici z MB do Prahy. Zajimavy, ze podobne poskozenych 17" kol na Scoutu jsem videl uz hromadu - kolaga ma takhle od der zniceny 2. Stejny poskozeni na 16" jsem jeste nezaznamenal - ze by uz prilis nizka guma a disk prilis na rane? Citovat
Lewis Vloženo 20. Říjen 2008 Vloženo 20. Říjen 2008 Zajimavy, ze podobne poskozenych 17" kol na Scoutu jsem videl uz hromadu - kolaga ma takhle od der zniceny 2. Stejny poskozeni na 16" jsem jeste nezaznamenal - ze by uz prilis nizka guma a disk prilis na rane? Ale přesně jsi to vystihl.... Byl jsem se v bazarech kouknout na celkem 3 scouty a všeci měly 17" a takto poškozený a poškrábaný.... řikám si sám pro sebe že neumějí parkovat... Ted mám scouta se 16" a čekal jsem že budou taky poškozený a naštěstí nebyly.... ale 17" by se mi líbily............... Mimochodem tato barva mu fakt sluší a corner fci závidím.... to je parádní vychytávka.... Citovat
Fan!s Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Vloženo 30. Listopad 2008 Přidávám něco staršího. Nexus v Roomstru. Citovat
Michal2 Vloženo 5. Prosinec 2009 Vloženo 5. Prosinec 2009 Přidávám něco staršího. Nexus v Roomstru. pekne,za kolik by se dal poridit mam steny vuz,barvu interieru,climatronik tez,velkej kastlik ale v nem obyc radio,tohle by se mi moc libilo,co to vsechno umi?MP3? Citovat
Michal2 Vloženo 5. Prosinec 2009 Vloženo 5. Prosinec 2009 Po chipu to je o poznání živější a táhne to od spodu. Dříve se to muselo více vytáčet. mam stejnou motorizaci+DPF kolik to zere s cipem a na kolik ta sranda prijde? diky Citovat
Fan!s Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Vloženo 19. Prosinec 2009 Ahoj, Nexus bohužel MP3 neumí. Jinak ten chip vyšel od Cimbu na cca. 8tis a spotřeba šlo o něco málo dolů cca 0,4. Citovat
pešír Vloženo 21. Prosinec 2009 Vloženo 21. Prosinec 2009 s tou spotřebou po chipu bych to nějak neřešil, protoře když ho nemáš a chceš něhodo předjed, tak to drtíš, aby si ho předjel, ale kdyš chip máš, tak to drtíš ještě víc, protože víš, že ho tam máš a chceš ho co nejdřív předjed, nebo chceš ukázat, jak ti to jede. Ale chtěl bych ho taky Citovat
Michal2 Vloženo 8. leden 2010 Vloženo 8. leden 2010 Ahoj, Nexus bohužel MP3 neumí. Jinak ten chip vyšel od Cimbu na cca. 8tis a spotřeba šlo o něco málo dolů cca 0,4. a kde se spotreba ustalila? ptam se proto,protoze ja jsem zklamanej z toho jak je tenhle malovalec ziznivej (6L/100km +-0,5litr) musim podotknout ze nejsem brzda provozu, jezdim svizne,ale rozhodne zadny zavodeni podle me se tenhle vznetovej motor vw nepoved,vubec PDcka byl krok spatnym smerem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.