Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Roomster 1,4 Tdi 59Kw (CIMBU 71Kw) Scout + Climatronik + Paket Active (ESP, 17" kola) + Mlhovky s Corner funkcí + N1

post-1987-1223052774_thumb.jpg

post-1987-1223052789_thumb.jpg

post-1987-1223052802_thumb.jpg

post-1987-1223052817_thumb.jpg

post-1987-1223052832_thumb.jpg

Editováno: , autor: Fan!s
Vloženo

Samozřejmě, že to jezdit bude, jen to zamrzí.

Trefil jsem nějakou díru mezi přejezdem z jednoho jízdního pruhu do druhého.Je tam zúžení,do jednoho pruhu, tak tam někdy.Rána to byla pořádná.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Tak takhle to dopadlo po jízdě po dálnici z MB do Prahy.

Zajimavy, ze podobne poskozenych 17" kol na Scoutu jsem videl uz hromadu - kolaga ma takhle od der zniceny 2.

Stejny poskozeni na 16" jsem jeste nezaznamenal - ze by uz prilis nizka guma a disk prilis na rane?

Vloženo
Zajimavy, ze podobne poskozenych 17" kol na Scoutu jsem videl uz hromadu - kolaga ma takhle od der zniceny 2.

Stejny poskozeni na 16" jsem jeste nezaznamenal - ze by uz prilis nizka guma a disk prilis na rane?

Ale přesně jsi to vystihl....

Byl jsem se v bazarech kouknout na celkem 3 scouty a všeci měly 17" a takto poškozený a poškrábaný.... řikám si sám pro sebe že neumějí parkovat... Ted mám scouta se 16" a čekal jsem že budou taky poškozený a naštěstí nebyly.... ale 17" by se mi líbily...............

Mimochodem tato barva mu fakt sluší a corner fci závidím.... to je parádní vychytávka....

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo
Přidávám něco staršího. Nexus v Roomstru.

pekne,za kolik by se dal poridit

mam steny vuz,barvu interieru,climatronik tez,velkej kastlik ale v nem obyc radio,tohle by se mi moc libilo,co to vsechno umi?MP3?

Vloženo
Po chipu to je o poznání živější a táhne to od spodu. Dříve se to muselo více vytáčet.

mam stejnou motorizaci+DPF

kolik to zere s cipem a na kolik ta sranda prijde?

diky

• o 2 týdny později...
Vloženo

s tou spotřebou po chipu bych to nějak neřešil, protoře když ho nemáš a chceš něhodo předjed, tak to drtíš, aby si ho předjel, ale kdyš chip máš, tak to drtíš ještě víc, protože víš, že ho tam máš a chceš ho co nejdřív předjed, nebo chceš ukázat, jak ti to jede. Ale chtěl bych ho taky :t

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
Ahoj, Nexus bohužel MP3 neumí. Jinak ten chip vyšel od Cimbu na cca. 8tis a spotřeba šlo o něco málo dolů cca 0,4.

a kde se spotreba ustalila?

ptam se proto,protoze ja jsem zklamanej z toho jak je tenhle malovalec ziznivej (6L/100km +-0,5litr) musim podotknout ze nejsem brzda provozu, jezdim svizne,ale rozhodne zadny zavodeni

podle me se tenhle vznetovej motor vw nepoved,vubec PDcka byl krok spatnym smerem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...