Přejít na obsah

Problem s motorom nedrží otáčky

milanfe

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych. Neviem ze ci toto tu je spravna tema ale mam problem s autom a potreboval by som poradit.Mam Fabiu 1.4 MPI a s LPG. Minule isla zena a odbocovala stlacila spojku pribrzdila asi na 10km/h nechana tam bola trojka a pustila spojku. Auto samozrejme zdochlo. A odvtedy mi to robi neplechu.Neviem ci to ma nieco s tym spolocne ale teraz ked ho nastartujem ide mi ako keby na tri valce , otacky mi velmi klesaju niekedy mi aj zdochne. A ked zopnem na plyn ked to drzim v otackach tak to drzi ale ked uberiem nohu z plynu tak mi to vobec nedrzi na volnobeznych otackach. Uz som rozmyslal ci mi nemohli preskocit rozvody ale ma to rozvodovu retaz a asi pred 10000km som ju daval menit. Dik za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj zkusil bych svicky,vzduchovy filtr a nebo jeste vycistit skrtici klapku,me to delalo taky neplechu,a od vycisteni klapky je klid.Nic za to nedas ale zkus to,je to dost mozne,ale nevim nejsem automech.Na rozvody bych to netipoval.Dej pak vedet jak to dopadlo ju.No nevim mozna si nech zkontrolovat ten retez,chce aby se na to cihnul nekdo kdo tomu rozumi,ale tady je to samy sikula tak verim ze ti nakdo urco pomuze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...