ParbeXXX Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 http://www.123mp3.cz/d/sencor-scd-8224dr-2/ ma nekdo jakykoliv zkusenosti s timto modelem? vim ze od sencoru se neda nic ocekavat ale cena za ty parametry je vic nez lakava nemyslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 (editace) ja nasel na netu o 700kc drazsi a byl to 2 DIN pohledej.rozhodne vypada minimalne lepe...a mel navic dotykovy display... Editováno: 26. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParbeXXX Vloženo 29. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak tento kdyz uz nic tak je dotykovej taky.. ale co vim tak je jen z tech vypsanejch parametru.. hodila by se spis necich osobni zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 neznám nikoho, kdo by byl se Sencorem spokojenej, a nebo to alespoň nevybíjelo baterii, když málo jezdil a stál déle v garáži..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ...já tenhle model neznám, ani nevim o někom kdo by ho měl, ale...... Podle mě - nekupuj to. Měl jsem Sencor.... nějakej novej model autorádia ( funkcí jak nasr... ) a po třech měsících byla první reklamace, pak po půl roce ...a pak znovu....šílený obstrukce s vrácením peněz...dali mi nový autorádio. No raději jsem ho prodal za 400,- Jinak doma jsem měl Sencor DVD přehrávač a meteo stanici....obojí s problémy. Už bych do toho nikdy nešel...myslim do SENCORU . jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParbeXXX Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 dik za odpovedi.. ja si to tak nejak myslel ze to bude - funkci hafo (nalakani zajemce) ale kvalita jak uz bylo o tehle znacce receno asi stoktat nikde (zajemce co koupi holt musi pocitat do ceho jde) spis sem najivne doufal ze by se mohlo neco u sencoru kvalitativne a ve spolehlivosti zmenit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Nezměnilo se nic já teď jeden budu asi vyhazovat, ikdyž s ním možná podložím regál v garáži,aby z něho byl aspoň nějaký užitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.