Přejít na obsah

troufne si někdo na překlad z AJ do RU?


TomasB

Doporučené příspěvky

Zdarec pánové, je tady někdo, kdo by si troufnul na překlad manuálu k on-line analyzátoru z angličtiny do ruštiny? Se mi povedl atypickej obchod, prodal jsem analyzátor do Běloruska, dneska mi avizovali objednávku a v únoru instalaci. No a manuál chtěj v ruštině. Bohužel rusky už pobírám velmi chabě, či spíše od základky jsem to prostě zapoměl, tak by to musel dělat opravdu někdo, po kom bych nemusel kontrolovat věcnou správnost, tak by to asi nejlíp měl být člověk s chemickým náhledem. Prostě pokud se na to někdo cítíte a chcete si nějakou kačku vydělat, tak dejte vědět. Už mám zkušenosti s Krysarem, kterej mi překládá občas nějakej manuál do Češtiny a myslím, že oboustranná spokojenost, tak než to dávat nějaké agentuře, tak raději nechám vydělat někomu, koho alespoň trochu znám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Pošli mi to na do emailu a něco vymyslim.Roman. kavkaz@seznam.cz

počkej, moc spěcháš. Manuál bude až jak se bude analyzátor vyrábět. To jsou analyzátory na zakázku, většinou je každej jinej, protože to je stavěný vždy pro konkrétní podmínky u daného zákazníka. Jsou třeba i analyzátory, kdy takovej má třeba jen jeden konkrétní zákazník na celém světě. To není sériovka která se fláká po x kusech. Můžu ti poslat nějakej vzorek od jinýho analyzátoru. Máš i nějakou cenovou představu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...