s-talker Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Zdravim vsecky, mam na vas takovy dotaz. Potreboval bych fotku sundaneho tapecka, pokud mate el vyhrivane zrcatka. Jde mi o jednu vec, nejsem si jisty kam jdou konektory od zrcatek a kde se napojuji, fotka by byla rychlejsi nez vysvetlovani, ale pokud mi to nekdo popise tak budu jenom rad El. zrcatka jsou napojena jakoby na el stahovacky?Nebo odkud berou stavu a can + a -? Ze by to vedlo primo do jednotky elektroniky? Dekuji vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 tady : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 jasne ze to ide do bsg. meni sa cely dverovy zvazok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) jeste jeden dotaz, co rikate na tohle hrozne schema ktere jsem si vyrobil, aby jste mi to mohli lepe potvrdit nebo vyvratit, ze to myslim dobre Editováno: 6. Říjen 2008, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) jasne ze to ide do bsg. meni sa cely dverovy zvazok. Koukal jsem do DP a pokuď jsou origo el.okna,tak stačí dotáhnout jen napájení pro výhřívání s BSG do A sloupku (do každých dveří jeden vodič) a z pojisky do BSG. Nic vyměnovat nemusíš.Napětí máš ve dveřních jednotkách a ovládání jde po CAN sběrně. Viz.obr. "OCTAVKA": ta fotka není z FABIE,ale s OCTAVKY? Protože mám poci,že fábie má svazek rovnou do jednotky. viz.foto: Editováno: 27. Listopad 2008, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.