Srpen 17, 200916 r Svd: tak kolego,ja ti nijak nepomuzu,ale mam stejny system jako ty a i stejne auto. AG SGI + 1.6 75kW AVU., r.v. 2001.System byl montovany v Holandsku a od tamtez je to dotazene. Do lonska absolutni spokojenost. pote zavada, motor cukal, vynechaval - vadna lambda, po vymene OK cca. pul roku.ted se pul roku potykam s chceck kontrolku - system prilis chudy, rele pal. cerpadla-zkrat na kostru. Dela to jen na plyn, na benal je to v pohode.mam teda podezreni na lambdu za katem,pac ma spatne hodnoty dle DP, myslim tim ty stavove a ani nijak nereaguje na stav motoru a otacek, stale 0.998.Jo, zapomel jsem, mam najeto 130000km, lPG je tam od zacatku.Spotreba plynu 7.6 do te zavady s lambdou, ted 7.9-8.1 l/100.+ neco benalu na start ze.Palubni PC mi ale ukazuje vcelku presne jak benzin tak plyn, kdyz to zkusim napr. pri stabilni rychlosti a spotrebe po dalnici tak na benal mam napr. 7.6 a pri man. prepnuti na plyn to rovnou skoci na 8.4 a zpet.Mozna muj stav take muze delat uz ztuhla membrana na zplynovaci,preci jen je to 8 roku stare,asi je nacase. V jednou servise mi rikali,ze tento system se neda nijak poladit,ze je RJ plynu tvorena primo na kod motoru od vyrobce. To je asi vse s cim se muzu podelit. Posledni dobou zacinam mit spis problem se studenymi starty, musim dele tocit nebo treba 2x,ale jak kdy.Tak drzim palce.
Září 9, 200916 r Cau karle, prolina mi nekde voda u reduktoru, je to AG sGI, zrejme to tece v telese reduktoru kolem mosaznych kolinek, protoze hadice uz jsem dotahl.jsou tam asi O-krouzky, nevis prosim nahodou rozmer? Dik moc. Jo jeste dotaz, potykam se s chudou smesi, na telese uprostred je stelovaci sroub,co kdybych na jednu strany s nim pootocil a tim trochu pridal tlak plynu a zbavil se teto hlasky?prikladam obrazky reduktoru.
Září 9, 200916 r Nerad se vkrádám do rozhovoru...ten únik té vody může být o-kroužkem, ale opravdu ti neřeknu rozměr. Hlavně nehrab na ty imbusy co drží reduktor pohromadě.Musel bys měnit celý vnitřek. Tam je celý komplet o-kroužků a kdeco. Jinak otázka chudé směsi. Může to být reduktor - ale řekl bych jen tak z 25% - je potřeba zjistit jak pracuje a počítejme že je elektronika v pořádku. Záleží jestli máš SGI nebo DFI (oba dva vzhledově vypadají +- stejně). Jestli máš SGI, tak může být chyba v reduktoru, tipuju 25%, ale z vyšší části ve vstřicích - "pravděpodobně". Kdyby to bylo vstřikem, pokud máš AG-čkové vstřiky, tak je možný repas, ale není to 100% záležitost. Pokud se rozhodneš pro nové 100% origo, nachystej si za 4 vstřiky +- 13500kč. Pokud máš DFI - je mimo výše uvedených možností ještě možnost špatně seřízené ŘJ plynu. Tyto informace ber pouze jako informativní záležitost. Systém AG je celkem nákladná záležitost na opravy, tak se nepouštěj do hromadné výměny. Pokud narazíš "nemile" na problém se vstřikovači AG, zvaž, jestli se ti oplatí kupovat nové a nebo to vyškubat a dat jiný "předek". Cenové relace "předků" zkus konzultovat s karel.lpg. Jinak ZAČNI prvně tím, že vyměníš filtr plynné fáze. Ten moc nestojí a tím nic nepokazíš!!
Září 9, 200916 r Dik za info, no to je jasny, do membran bych se nehrabal, uz jsem to poresil ,dal jsem tam gumicku nejake co jsem mel na stodvacu, musim ale poridit original hranate o krouzky, kdyby nahodou tohle nevydrzelo nebo jeste kapalo.Mam SGI, vstriky, mozna, nevim.Kdyz se repasujou, tak jdou urcite nejak rozebrat a vycistit uz je zvladnu sam.Dyt tam je jen pruzinka a cep s gumickou,ale mozna se mylim.nekde na netu jsem dokonce videl i sadu na repas vstriku, tyhle 3 veci, ale samozrejme uplne pro jiny typ a znacku,ale princip by mel byt stejny. Tak ty o krouzky jsou rozmeru 14x18x3 ,takze kdyby je nekdo mohl sehnat byl bych vdecen.Stare jsou vymackane, takze kdyby byly 14x18.3x3 bylo by asi lip. Mozna by snad byla i nahrada za kulate, ty take nemuzu sehnat, zatim, a to vn. pr. 14xtl. 2,5. Upraveno Září 10, 200916 r od milosk
Září 11, 200916 r Kdyz se repasujou, tak jdou urcite nejak rozebrat a vycistit uz je zvladnu sam./// Dobře, , ale pak dej vědět jak to jede...jestli vůbec. Ne teď vážně...nedoporučuju ti do nich hrabat. Sám sem je teda ještě neměl rozdělané, ale předním firmám se to ne uplně 100% každý vstřik dokáže podařit zrepasovat, a ne že bych tě chtěl podceňovat, ale asi nehrozíš. Ale řeknu ti to upřímně, až nějaký budu moct rozdělat a vidět co tam je, a jak je to složité seřídit, tak pak řeklu jestli to zvládneš nebo ne. Jinak SGI osobně nemám rád Upraveno Září 11, 200916 r od PauLofWoCC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.