6drak Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Chci se zeptat 2) páté dveře se nezavřou volným pádem - musím hooodně pomoct rukou a přibouchnout (samo že v tu chvíli mám zasr..... pařát) 2 Od toho je tam takovy to tahlo zevnitr aby sis ty paraty neumazal Mám stejnou zkušenost táhlo je mi na nic ,musím přibouchnout pořádně rukou z venku jinak nezhasne signalizace otevřených dveří a pípání mě otravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Ad. páté dvere: Panove, a co je sloziteho na serizeni zamku, pripadne dorazu? Nebo si holt zajet do servisu a nechat si to seridit? Krome toho, tesneni se casem omacka a dvere budou dosedat lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Přesně tak,těsnění dveří je dvojité a že ze začátku to půjde trochu hůř,mě upozorňovali už v autosalonu při předávání nového auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 nepojedu s týden starým autem do servisu volím druhou variantu počkám přes zimu a uvidím na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Pokud bys spatne dosedani patych dveri hodnotil jako zavadu a zaroven nebyl natolik zrucnej, aby sis to poresil serizenim zamku sam, nevidim jedinej duvod, proc bys s tyden starym autem nemohl jet do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 než li závadu to spíše hodnotím jako nevychytnutou mouchu - ale pokud je to ojedinělý případ a ostatním to jde dobře tak počkám do toho jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Ignác: Ono problém s dosadaním piatych dverí nie je žiaden problém - objavuje sa to u každého nového auta. Chvíľu totiž trvá, kým si tie piate dvere "sadnú", máš tam tesnenia, gumové dorazy atď, ktoré sa dosadnutím dverí musia "upraviť". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6drak Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No s tím omačkáním nevím, už mám auto půl roku a pořád se to chová stejně. Ale jestli víš jak to odstranit tak poraď ? No a navíc se mi přestává vracet klíč při zamykání dvěří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 6drak: na novych BMW sa pred casom nevracala ani vonkajsia klucka po otvoreni dveri, nic si z toho nerob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 F II 1,2 Amb. - taky zlobily 5. dveře, už si "sedají", ale občas i při podle mě důrazném zavření hlásí kontrolka na palubce, že nejsou správně přibouchnuté. Až je mi líto s nima vždycky tak majznout, moje předchozí auto (Hyundai) se zavíralo (5. dv) skoro samo Jinak spokojenost maximální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 1 To se mi stalo jednou, u zadnich dveri a bylo to tim, ze auto stalo nakrivo, jinak teda bez problemu.. 2 Od toho je tam takovy to tahlo zevnitr aby sis ty paraty neumazal Mám stejnou zkušenost táhlo je mi na nic ,musím přibouchnout pořádně rukou z venku jinak nezhasne signalizace otevřených dveří a pípání mě otravuje. ano i já mám naprosto stejnou zkušenost, ta síla přibouchnutí musí být opravdu velká....jinak svítí kontrolka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Já mám tuto zkušenost: U FII svého tchána, který má krátkou, stačí páté dveře zavřít lehkým přibouchnutím, u mé FII combi s dveřmi musím docela "praštit" abych je zavřel. Samotného mě zajímá, zda lze ten zámek přenastavit, aby šly dveře lehčeji zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 první rok jsem musel bouchat, teď už pohoda, sedlo si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 souhlas, po 3/4 roce uz taky na pate dvere nemusim tolik sily. ale i presto mi to prijde s porovnani s otcovou 1rok starou FI Combi prijmenejsi a plynulejsi. Jakmile mu prejde pres urcity bod pistu tak ty dvere leti dolu jak splasene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) No, je to asi fakt, co tady píšete. Nejde mi však do hlavy, když tchán ji má o měsíc mladší než já a jde mu to tak lehce, že to stačí jen lehce pustit. Z toho by šlo usuzovat, že někde lze něco posunout na zámku či protikusu,ale zatím jsem to nestudoval. Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Miro 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 asi jsem to spatne pochopil. Mi jdou lehceji ty pisty a o nich jsem mluvil. Co se tyce zamku, tak ten je v lehky uz od novoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozzy69 Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 F II 1,2 Amb. - taky zlobily 5. dveře, už si "sedají", ale občas i při podle mě důrazném zavření hlásí kontrolka na palubce, že nejsou správně přibouchnuté. Až je mi líto s nima vždycky tak majznout, moje předchozí auto (Hyundai) se zavíralo (5. dv) skoro samoJinak spokojenost maximální. Keď Ti zle dosadaju a kontrolka ostane svietiť,tak si to nastav na dorazoch.Tiež som sa z tým pohral a ide to.A z dverami netrieskaj ako na V3S-ke,nebuchaj len dotlač.Mám tiež Fabiu II ,2 roky a s tými 5 dverami som už spokojný tak na 90% a keď nebudeš tak si zvykneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.