Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Prosím kohokoliv o pomoc se zkouškou přístupu na jedny stránky.

Zkuste kliknout na níže uvedený odkaz a potom mi tady sdělte, co se Vám načte. Správně by se měla zobrazit "intro-rozcestník" stránka, kde je uprostřed logo firmy, nalevo "klikací" vstup je jedné sekce, napravo "klikací" vstup do druhé sekce.

Mně se zobrazí vždy jen to logo a dál nic, prohlížeč sice "pracuje" - stránka se dál načítá, ale symboly po stranách loga pro vstup dále se mi prostě nezobrazí a to jsem nachal načítat třeba i půl hodiny.

Tahle úvodní stránka je tam asi od úterý, cca třikrát jsem s tím neměl žádný problém a od té doby se dál na ty stránky nemůžu dostat.

Nějaký IT zaměstnanec té firmy mi tvrdí, že je problém v mém prohlížeči (IE7), ale já s nastavením prohlížeče nic nedělal.

Ten odkaz: http://www.carena.cz/

Editováno: , autor: FRANK
Vloženo (editace)

Taky v poho

Firefox 3.0.3.

- taky si myslím že je problem u tebe s flash animaci - chtělo by třebas skusit někde v IE provest aktualiza Flash Playeru nebo něčeho takoveho - oni mohli přejit na nějakou vyžší verzi nebo tak něco

Editováno: , autor: brunoos
Vloženo

Všem to fachá, tak co já mám sakra špatně??? Už jsem postahoval všechny možné aktualizace všeho možného, tak jedině změnit nastavení prohlížeče - ale co? kde? jak?

Vloženo

Nejdřív bych zkusil, zda ti jedou jiné stránky s flashem. Teď mě moc stránek nenapadá, ale třeba hry na www.hry.cz jsou určitě ve flashi. Jinak na netu jsou takový ty obecný rady typu reinstalace flashe, otázka zda by to pomohlo...

Vloženo

Opera fpohode ;) ... ale k obsahu ... tydle flashovane srajdy na firemnich strankach ... HNUS !!! Kdyby tam slo aspon kliknout preskocit nebo vybrat si HTML verzi nebo tak neco ...

Vloženo
Opera fpohode ;) ... ale k obsahu ... tydle flashovane srajdy na firemnich strankach ... HNUS !!! Kdyby tam slo aspon kliknout preskocit nebo vybrat si HTML verzi nebo tak neco ...

Přesně tak, takový web mě odradí a ani dál nejdu. Navíc tento je nějaký pomalý...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...