Publikováno Září 15, 200717 r Nevím jestli je to přímo závada ,ale při brždění Rumíkovi skřípou brzdy.Nevíte někdo čím to je a jak to odstranit?Měl bych s tím zajet do servisu?Rumíka mám druhý měsíc.Díky
Září 15, 200717 r Jo jo, nám brzdy pískají furt. V servisu jsme s tím byli třikrát, vždycky to začlo pískat znova. Už na to prdim, ale dost mě to štve.
Září 16, 200717 r me to rumik nedela, ale dela to FI, proste se dostava bordel mezi desticku a kotouc, nebo pud sus plech. je to otravne ,ale nema vliv na funkcnost.
Listopad 2, 200717 r Autor To pískání brzd je prý materiálem destiček. Byl jsem s tím v servisu také si mysleli ,že je tam bordel ale žádné nečistoty vše čisté.Destičky prý berou od různých výrobců a nekterý materiál píská.Takže teď na každé křižovatce i jinde pískají brzdy.Nedá se s tím prý nic dělat ,když to nepřestane mám to říci na garančce.Takže ještě 8000km.budou brzdy pískat,
Listopad 2, 200717 r aha., mno me zacali lehce popiskovat pri pomale jizde ( dojizdeni u krizovatky), ale jen malo, kdyz sem to vycistil, tak zase na chvili pokoj. Asik mam tady ty dobry, aspon zatim.,
Listopad 2, 200717 r Mne tiez piskaju...az sa musim hanbit ked brzdim na krizovatke. Ani na zigulaku mi nepiskali ako tu. A to mam najazdenych len 5600km.
Listopad 17, 200717 r Jako to piskani brzd je desny, to aby se clovek na kazdy krizovatce clovek propadal hanbou
Listopad 18, 200717 r Mně teda nic nepíská, ale na druhou stranu aspoň se každý ohlédne za pěkným autem
Listopad 18, 200717 r Mě to teda píská pořád,v servisu jsem byl 3 krát...pořád mi tvrdí že tam jsou nečistoty!!!Pískání neustálo...Je to děsný
Listopad 18, 200717 r no ja bych taky tvrdil, ze mi to jde odzadu, ale dnes jsem zkusil pritahnout rucku a nic, takze predni desky asi
Listopad 19, 200717 r mam taky vsude kotouce a nastesti nic nepiska, ale u fabie mi to hvizdalo furt, jednou uz to bylo k nevydrzeni a zvuky byly o dost desnejsi tak jsem s tim vyrazil do servisu, samozrejme zakon schvalnosti zapracoval. Primo pred servisem to prestalo delat Technik mi rekl, ze se to stava bezne, proste pres zimu potka clovek vic bordelu a tak to hvizda, kdyz si to nechas vycistit tak to za chvili stejne zase jinde nachytas.
Listopad 19, 200717 r no ale mne to piska uz par mesiacov... Takze zimny bordel to nebude. maju to naprd riesene ked sa toto stava. ved su auta s bubnami a v zivote nic nepiskalo.
Listopad 28, 200717 r Tak ahoj. Denne prežívam tiež hanbu na každej križovatke- hrozný piskot od bŕzd. Mal som už aj 25ročnú škodovku a mi to nikdy nerobila. V mojom servise maly originálnejšiu výhovorku- zle zabehnuté auto- preťažené- prehriate brzdy. P.S cestujem zvyčajne sám bez nákladu a na dlhé trasy. Priemerna spotreba 4,9-5,1 l. Roomster- 1,4 TDI 59KW.
Listopad 28, 200717 r mno prehraty brzdy by to mohli delat, ale to bys urcite vedel, ze jsi nekde jel 10 km z kopce a z brzd se ti kourilo, nebo tvoje mlada jela do prace s ne zcela povolenou rucni brzdou.
Listopad 28, 200717 r T obi bolo moyne keby sa to dialo ojedinele...a nie ze kazdy z nas to tu ma pomaly tu istu zavadu s piskanim. Proste nieco je tam nahovno a co tak to nechu povedat...na aute za pol miliona by to byt nemalo...ked to nikdy nerobilo na mojom zigulaku...teda ak aj robilo, tak nie takto pravidelne.
Listopad 28, 200717 r jj to jo, asik vazne pujde o tu sadu desticek a paken ( jde o material), ktery piskaj. doplnuji, me brzdy prakticky nepiskaj, jen pri hoodne pomale jizde, kdyz u krizovatky skoro zadstavuju a jen lehce brdim. kdyz to prislapnu ,tak to ztichne.,. , Upraveno Říjen 11, 200816 r od Igor
Listopad 28, 200717 r Ja se přidávám,brzdy mi pískají taky. Studený i zahřátý. Ale už si začínám pomalu zvykat .
Prosinec 2, 200717 r Tak já se taky přidám s pískajícíma brzdama, ať nejsem pozadu Nám brzdy pískají od prvního týdne, co Roomstera máme (takže skoro jeden a půl roku). Třikrát jsme byli na opravě a píská to víc a víc. Zdá se mi, že to jde spíš odzadu (mám bubny). Je mi dost stydno když to hvízdá...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.