Publikováno Říjen 12, 200816 r Ahojte... potreboval by som pomoct s opravou strechy okolo anteny, ktora bola dorabana dodatocne. Uz to odkladam dlhsiu dobu, zatial nezateka, ale lak zacina praskat a podmyvat koroziou. Chcel by som to urobit este do zimy. Mal by niekto dobry tip ako postupovat najlepsie ? mozno by som to skusil urobit aj sam, ale ak sa ta najde sikovny "majster" z okoli Bratislavy tak mu to do ruk zverim... Foto prikladam. Nad opravou celej strech neuvazujem. Vdaka za tipy a namety... Upraveno Říjen 12, 200816 r od Marcello
Říjen 13, 200816 r Autor Este ma tak napada, ze ci sa tieto anteny na mobilnu sadu do auta nedodavali priamo od Skodovky - vyrobce. To by som mohol potom zviezt na tu 10rocnu zaruku korozie... niesom si isty, neviem to u prveho majitela overit.
Říjen 13, 200816 r pokud se jedná o HF sadu NOKIA 5110 a podobné, dodělávali to hojně ve škoda servisech, ale je potřeba doklad nebo záznam o této dodělávce. Mě se zdá, jako by ta střecha byla kytovaná, nebylo to po nehodě??
Říjen 13, 200816 r jo ta strecha je urcite kitovana takze byla poskozena to ti skodovka nevyreklamuje,a opravovat to lokalne je podle me blbost kor u stribrne
Říjen 21, 200816 r Mno já měl na autě "přípravu" pro majáky a pomohl jeden šikovný klempíř, vzal kousky plechu a zacínoval. Potom šup zatmelit, přebrousit, lak a rozleštit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.