Foxer Vloženo 12. Říjen 2008 Vloženo 12. Říjen 2008 Na mé O1 1999 66kW když zapnu klíč tak se kontrolky rozsvítí ale jak postupně zhasínají tak zhasne i kontrolka mazaní je to normání nebo není? Citovat
Foxer Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Vloženo 12. Říjen 2008 Do autoškoly jsem chodil, mám maturitu a jezdím jako profesionální řidič náklaďáku ale nevím jestli je u O1 normální že kontrolka mazání zhasne před startem motoru a jedíné co svítí je ruční brzda a dobíjení pane chytrý! Citovat
Pepa007 Vloženo 12. Říjen 2008 Vloženo 12. Říjen 2008 Je to správně. Stačí přečíst návod. Pokud nemáš ,můžeš si ho tady stáhnout http://new.skoda-auto.com/cze/service/docu.../newsuperb.aspx Citovat
Foxer Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Vloženo 13. Říjen 2008 Návod nemám ale stahnu si ho. Jinak díky za odpověď a odkaz. Citovat
dadaoct Vloženo 13. Říjen 2008 Vloženo 13. Říjen 2008 Chodil si do autoskoly? ;-) u všech aut co jsme v rodině měli zhasla až po nastartování. Nebýt při koupi vedle mě kámoš co má octávku taky,asi bych jí hned nekoupil a študoval forum jestli je to normal. A jinak já do školy taky chodil,mám maturitu a mimochodem školu se zaměřením na dopravu,servis a všechno co do tohle oboru patří. Pracuju v dopravě a mám na starosti servis aut a když i ve škole nás učili že kontrolka zhasne až po nastartování a vždycky tomu tak bylo tak zarazilo i mě že je to u octávky OK Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.