Foxer Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Na mé O1 1999 66kW když zapnu klíč tak se kontrolky rozsvítí ale jak postupně zhasínají tak zhasne i kontrolka mazaní je to normání nebo není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 je to normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Chodil si do autoskoly? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxer Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Do autoškoly jsem chodil, mám maturitu a jezdím jako profesionální řidič náklaďáku ale nevím jestli je u O1 normální že kontrolka mazání zhasne před startem motoru a jedíné co svítí je ruční brzda a dobíjení pane chytrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Je to správně. Stačí přečíst návod. Pokud nemáš ,můžeš si ho tady stáhnout http://new.skoda-auto.com/cze/service/docu.../newsuperb.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxer Vloženo 13. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Návod nemám ale stahnu si ho. Jinak díky za odpověď a odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Chodil si do autoskoly? ;-) u všech aut co jsme v rodině měli zhasla až po nastartování. Nebýt při koupi vedle mě kámoš co má octávku taky,asi bych jí hned nekoupil a študoval forum jestli je to normal. A jinak já do školy taky chodil,mám maturitu a mimochodem školu se zaměřením na dopravu,servis a všechno co do tohle oboru patří. Pracuju v dopravě a mám na starosti servis aut a když i ve škole nás učili že kontrolka zhasne až po nastartování a vždycky tomu tak bylo tak zarazilo i mě že je to u octávky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.